17 Mayıs 2021 07:57

Eski Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı'dan AKP'lilere: "FETÖ artıklığı yapmayın"

AKP'li eski Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, AKP'lilere "FETÖ artıklığı yapmayın. Bunlar FETÖ taktiğidir" dedi.

Fotoğraf: @RasimAri50'nin Twitter paylaşımından alınmıştır

Paylaş

Nevşehir Belediye Başkanlığı'ndan istifa eden Rasim Arı, AKP’lilere yönelik sert sözlerle tepki gösterdi. Arı, ''FETÖ artıklığı yapmayın. Bunlar FETÖ taktiğidir. Yanında ders aldığınız için başka gariban insanları FETÖ'cü diye suçladınız'' iddiasında bulundu.

AKP'den Nevşehir Belediye Başkanı seçilen, 29 Ocak 2021'de sağlık sorunları olduğunu söyleyerek istifa eden Rasim Arı, sosyal medya hesabından canlı yayın yaparak AKP'lilere tepki gösterdi. Sahte hesaplardan kendisi ve ailesi hakkında çeşitli iftiralar atan kişileri tespit ettiklerini ve 1 milyonluk tazminat davası açtıklarını belirten Rasim Arı, “Sakın ola benim bayramlık ağzımı açtırmayın. Benim bayramlık ağzımızı açtırırsanız, siz girecek delik ararsınız. Siz nasıl insanlarsınız, Müslüman mısınız? İftiranın acısını ödeyeceksin. Şimdi tamamı birbirini satmaya başladı” dedi.

İstifasının ardından çalışma arkadaşlarının kendisiyle diyaloğu kestiğini söyleyen Arı, "Benimle iletişimi kesmeyen de tehdit ediliyor. Mesele merkez ilçe başkanımız Ferit Bey sen benim dostum değil miydin? Ertesi gün ne oldu da Rasim Arı'yı beğenme dedin. Bu nasıl bir vicdandır? Yarın birbirimizin yüzüne nasıl bakacağız? Bana kumpas kuranlar şimdi birbirlerini satmaya başladılar. FETÖ artıklığı yapmayın. Bunlar FETÖ taktiğidir. Yanında ders aldığınız için başka gariban insanları FETÖ'cü diye suçladınız'' ifadelerini kullandı.

Bir sosyal medya kullanıcısının ‘Emlak Konutta kaç daireniz var' sorusu üzerine mal varlığını açıklayan Arı, ''Ben 2002 yılından beri devlet memuruyum. Üst düzey bürokratlık yaptım. Bunun yanında 21 ay belediye başkanlığı yaptım. Benimle birlikte belediyeciliğe başlayan memur, belediye başkanı, siyasetçi vs. hepimiz mal varlığımızı açıklayalım. Bu da yetmez hepimiz mal varlığını Nevşehir Belediyesi'ne bağışlayalım var mısınız? Hodri meydan, bağışlamayan namerttir. Sadece kendimizin mal varlığı değil, annemizin, babamızın, kardeşlerimizin ve diğer yakın akrabalarımızın da mal varlığını ortaya koyalım. Benim bir sayfa mal varlığım var'' diye konuştu. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Erdoğan, Papa ile telefonla Filistin'i görüştü

SONRAKİ HABER

Greenpeace: İngiltere’deki plastik atıkların yaklaşık %40’ı Türkiye’ye gönderildi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa