17 Mayıs 2021 09:56

Yeter Çekiç'i bıçaklayan Bayram Çınar, “Ölmemiş, tutuklayacaklarını sanmıyorum” dedi

Bayram Çınar, birlikte yaşadığı Yeter Çekiç'i 7 yerinden bıçakladı. Ağır yaralanan kadının tedavisi devam ediyor. Çınar ise sorgusunda "Ölmemiş, beni tutuklayacaklarını sanmıyorum" dedi.

Fotoğraf: Burcu Yıldırım/Evrensel

Paylaş

Aksaray’da, 23 yıldır birlikte yaşadığı Yeter Çekiç'i, 7 yerinden bıçaklayan Bayram Çınar, adliyeye sevk edildi. Çınar'ın ilk ifadesinde, ‘aldatma’ bahanesine sığındığı ve “Eşim ölmemiş, pişman değilim. Bu yüzden de beni tutuklayacaklarını sanmıyorum” dediği belirtildi.

Bayram Çınar, Yeter Çekiç'i bıçaklayıp kaçtı. Yaralanan Çekiç, çağırılan ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan Çekiç'in hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.

Polis tarafından yakalanıp gözaltına alınan Bayram Çınar'ın emniyetteki ilk ifadesinde, “Beni aldatıyordu, onun için bıçakladım. Eşim ölmemiş, pişman değilim. Bu yüzden de beni tutuklayacaklarını sanmıyorum” dediği belirtildi.

İşlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edilen Çınar, sağlık kontrolü için Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü. Bu sırada Yeter Çekiç'in yakınları ise Çınar'a tepki gösterdi.

(Aksaray/DHA)

ÖNCEKİ HABER

DİSK'ten iktidara: İsrail ile bütün askeri, siyasi ve ticari ilişkileri kesin

SONRAKİ HABER

İsrail saldırısı altındaki Gazze, elektriksiz kalma tehlikesiyle karşı karşıya

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa