17 Mayıs 2021 11:31

Süleyman Soylu: Suriye açıklarında bir gemide 1,5 tonun üzerinde esrar ele geçirildi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Suriye açıklarında uluslararası sularda müdahale edilen bir gemide 1,5 tonun üzerinde esrar ele geçirildiğini duyurdu.

Harita: İçişleri Bakanlığı

Paylaş

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Suriye açıklarında müdahale edilen bir gemide 1,5 tonun üzerinde esrar ele geçirildiğini duyurdu.

Soylu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Sahil Güvenlik, Emniyet; Narkotik-Havacılık İHA-Özel Harekat birimlerimizce, Suriye açıklarında, uluslararası sularda büyük bir başarıya imza atıldı. Müdahale edilen gemide 1,5 tonun üzerinde esrar ele geçirildi. Allah nazardan korusun" ifadelerine yer verdi.

Dün de Ticaret Bakanı Mehmet Muş, İskenderun Limakport Limanı’nda 17 konteynerda 1072,6 kilogram ve piyasa değeri  313 milyon lira olan bir ton Captagon cinsi uyuşturucu hap ele geçirdiklerini açıklamıştı. Muş, yükün nereden geldiğini açıklamadı, konteynerlerın Birleşik Arap Emirlikleri’ne (BAE) transit edilmek üzere geldiğini ifade etmişti.

6 Mayıs günü de Panama'da son durağı Mersin Limanı olan konteynerde 616 paket kokain ele geçirilmişti. Konteynerin geldiği Ekvador'daki Bolivar Limanı'nı Yılport işlettiği ortaya çıkmıştı. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Boğaziçi Üniversitesi akademisyenleri 90'ıncı kez rektörlük binasına sırtını döndü

SONRAKİ HABER

Avrupalıların yüzde 12,3'ü Kovid-19 nedeniyle evden çalıştı, Türkiye'de oran yüzde 3

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa