17 Mayıs 2021 11:42

Erdem Sağlık Grubu patronu Hasan Külünk, Prof. Dr. Mehmet Ceyhan'ı hedef gösterdi

AKP'li Metin Külünk'ün ağabeyi, Erdem Sağlık Grubu patronu Hasan Külünk, Prof. Dr. Mehmet Ceyhan'ı hedef göstererek "Artık susturulmalı" ifadelerini kullandı.

Prof. Dr. Mehmet Ceyhan | Fotoğraf: DHA

Paylaş

AKP MKYK Üyesi Metin Külünk'ün de yönetiminde olduğu Erdem Sağlık Grubu, koronavirüs salgınında tedbirlerin gevşetilmesinin sakıncalarına dikkat çeken Prof. Dr. Mehmet Ceyhan'ı hedef aldı. Erdem Sağlık Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı ve Metin Külünk'ün de ağabeyi Hasan Külünk, Twitter hesabı üzerinden Hacettepe Üniversitesi (HÜ) Tıp Fakültesi Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Bilim Dalı Başkanı Mehmet Ceyhan'ı hedef gösterdi. 

Külünk, "TV'lerde konuşma yapan ilim insanları söyledikleri doğru bile olsa etkilerini düşünmek ve dikkate almak gereğini neden hissetmezler. Gündemde olmak egosu cemiyetin moralinden daha baskın olanlara ekranlarda yer verilmemeli, şu Prof. Mehmet Ceyhan artık susturulmalıdır." ifadelerini kullandı.

Külünk bir başka tweet'inde de isim vermeden hakaret içeren ifadeler kullanarak "Ulan bu i neyi gene çıkardılar tv ye. Mecbur musunuz şeref fukaraları, susturun şu haini." dedi. (HABER MERKEZİ)

Hasan Külünk'ün tweetleri

ÖNCEKİ HABER

Avrupalıların yüzde 12,3'ü Kovid-19 nedeniyle evden çalıştı, Türkiye'de oran yüzde 3

SONRAKİ HABER

OHAL komisyonu hukuksuzluğu sürüyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa