17 Mayıs 2021 19:43

TESK Genel Başkanı Palandöken esnafa verilen 5 bin lira için Erdoğan'a teşekkür etti

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Genel Başkanı Bendevi Palandöken, esnafa verileceği açıklanan 3 ila 5 bin liralık hibe dolayısıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür etti.

TESK Genel Başkanı Palandöken esnafa verilen 5 bin lira için Erdoğan'a teşekkür etti

Bendevi Palandöken'in Twitter gönderisinden alınmıştır

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, esnafa verileceği açıklanan 3 ila 5 bin liralık hibe dolayısıyla Twitter hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, pandemi süresince iktidarın destek vermediği esnafa tek seferliğine 3 ila 5 bin lira hibe verileceğini açıklamasının ardından TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Twitter hesabından teşekkür etti.

Palandöken, sadece Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanıtlayabileceği şekilde bir paylaşımda bulundu ve "Esnafa yönelik yeni destek paketi kapsamında, kahvehane, pastane, internet cafe gibi işletmelere 5 bin TL, bakım onarım, tamirat, hırdavatçı gibi işletmelere ise 3 bin TL karşılıksız hibe desteği açıklayan Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a camiamız adına teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

(HABER MERKEZİ)

Evrensel'i Takip Et