19 Mayıs 2021 12:28

Erdoğan açıkladı: TRT Spor 2 yayın hayatına TRT Spor Yıldız olarak devam edecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Münasebetiyle Temsilci Genç Buluşması ve TRT Spor Yıldız Tanıtım Programı”na katıldı.

Tayyip Erdoğan, TRT Spor Yıldız Tanıtım Programı'na katıldı | Fotoğraf: Murat Kula / AA

Paylaş

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Münasebetiyle Temsilci Genç Buluşması ve TRT Spor Yıldız Tanıtım Programı”nda konuştu.

Erdoğan, “Son 19 yıldır sağladığımız istikrar ve güven iklimi sayesinde kendi gerçek potansiyelini hayata geçirme imkânına kavuşmuştur. Bölgesinin ve dünyanın yükselen yıldızı olarak, kabul ederler ya da etmezler, Türkiye hâlâ içinden geçmekte olduğu kritik süreci başarıyla tamamladığında inşallah 21. yüzyılın lider ülkesi olarak küresel sistemde hak ettiği yeri alacaktır” dedi.

'TRT Spor 2' kanalının 'TRT Spor Yıldız' kanalına dönüştüğünü söyleyen Erdoğan, “Televizyon kanalımızın adıyla beraber kurumsal kimliği ve ekran görselleri de yenilendi. Rengini ve ruhunu olimpiyatlardan alan sporun her rengini yediden yetmişe sporseverlerimizle buluşturacak olan TRT Spor Yıldız kanalımızın ülkemize, milletimize, özellikle gençliğimize” dedi.

TRT Spor Yıldız'ın Twitter hesabında kanal, "Türkiye'nin yeni nesil, olimpik spor kanalı!" diye tanımlandı.

 

(HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

AKP Milletvekili Sofuoğlu 7 milyon TL'ye Ferrari aldı, 9 milyon TL vergiden kurtuldu

SONRAKİ HABER

Cihangir'de bir kadına bıçakla saldırıp taciz eden failin 41 yıla kadar hapsi istendi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa