24 Mayıs 2021 06:27

Burdur Valisi Arslantaş'tan Erkam Yıldırım'a sevgi seli: Çağırırsan çöllere geIirim!

Burdur Valisi Ali Arslantaş, hakkında uyuşturucu ticareti yaptığı iddiaları bulunan Erkam Yıldırım'a sosyal medya üzerinden sevgi gösterisinde bulundu, "Çağırırsan çöllere geIirim!" dedi.

Burdur Valisi Ali Arslantaş'ın Twitter gönderisi

Paylaş

Burdur Valisi Ali Arslantaş, hakkında uyuşturucu ticareti yaptığı iddiaları bulunan Erkam Yıldırım'a sosyal medya üzerinden sevgi gösterisinde bulundu.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, Binali Yıldırım'ın oğlu olan Erkam Yıldırım'ın uyuşturucu ticareti yaptığını iddia etmişti. Peker, Erkam Yıldırım'ın Venezuela'ya giderek uyuşturucu sevkiyatı ile ilgili görüşmelerde bulunduğunu söylemişti. Binali Yıldırım ise iddiaları yalanlamış ve oğlu Erkam Yıldırım'ın Venezuela'ya uyuşturucu ticareti için değil koronavirüsle mücadeleye yardımcı olmak için gittiğini, maske, dezenfektan ve Kovid-19 test kiti götürdüğünü söyledi.

Tüm bu yaşananların ardından ise Burdur Valisi Ali Arslantaş, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Erkam Yıldırım'la aynı karede oldukları iki fotoğrafı yayınlayarak "Mecnun değilim dost; lakin çağırırsan çöllere geIirim! Mevlana" ifadelerini kullandı.

(HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Adaların Atları platformu: Atların teslim sürecinin ardından denetleme yapılmadı

SONRAKİ HABER

Belarus, bomba ihbarı var diye yolcu uçağı indirip muhalif gazeteciyi gözaltına aldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa