25 Mayıs 2021 18:48

İşsiz bir genç Erdoğan ve AKP'yi eleştirdikten sonra yaşamına son verdi

Antalya'da 24 yaşındaki İhsan B. isimli genç "AKP hükümeti ve RTE benden aldığınız gençliğimin hesabını soracağım" notu bırakarak yaşamına son verdi.

İhsan B.'nin sosyla medya paylaşımı

Paylaş

Antalya'da bir süredir işsiz olduğu belirtilen 24 yaşındaki İhsan B, "Belki bu dünyada hakkımı, gençliğimi alamadım ama diğer tarafta iki elim yakanızda olacak AKP hükümeti ve RTE" mesajı bırakarak yaşamına son verdi.

İhsan B. yayımladığı mesajında "Bir de son olarak belki bu dünyada hakkımı, gençliğimi alamadım ama diğer tarafta iki elim yakanızda olacak AKP hükümeti ve RTE. Benden ve benim gibi milyonlarca gençten aldığınız umudumuzu elbet geri alacağız. Burada değilse bile başka yerde" ifadelerini kullandı.

Gencin veda mesajını sosyal medya hesabından paylaşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, "İşsiz genç intihar etti! Antalya'da 24 yaşındaki İhsan B. isimli genç, bir süredir iş arıyordu. İş bulamayınca dün apartmanın 5'inci katından atlayıp canına kıydı. Son notunda 'İki elim yakanızda AKP ve RTE' yazıyordu. Gençlerin geleceğini çaldılar, biz umudu geri alacağız!" ifadelerini kullandı.

Demirören Haber Ajansı (DHA), haberi servis ederken İhsan B.'nin Erdoğan'ı ve AKP'yi eleştirdiği mesajı görmedi. DHA'da yer haberde "AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse, olayın yaşandığı sitenin yan sitesinde bulunan ihtiyaç sahibi bir vatandaşın evini ziyaret ettiği esnada, intihar vakasından haberdar olunca İhsan B.'nin babasının yanına giderek başsağlığında bulundu" denildi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Cengiz Holding’in İkizdere'deki taş ocağı projesine karşı Kadıköy’de eylem

SONRAKİ HABER

Siyasetçilerin ve şirketlerin yaşamı tehdit etme hakkı yok!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa