Antalya'da şiddete maruz bırakılan trans kadın ağır yaralandı
Antalya'da trans bir kadına beyzbol sopasıyla saldıran failler kaçtı. Kadın yoğum bakımda tedavi altına alındı.

Trans cinayetlerini protesto eyleminde taşınan "Korkarak yaşamayacağız" dövizi | Fotoğraf: DHA
İLGİLİ HABERLER

İzmir’de trans kadın Miraş Güneş evinde öldürülmüş olarak bulundu

İzmir'de trans kadın Mira Güneş cinayetiyle ilgili 3 tutuklama

Beyoğlu'nda trans bir kadına saldırı: Yüzüne tuz ruhu atıldı
Antalya'da trans kadın S.A.'ya, aynı apartmanda oturan bir trans ve arkadaşı beyzbol sopasıyla saldırdı. Ağır yaralanan S.A., hastanede tedaviye alındı.
DHA'da yer alan habere göre trans kadına yönelik şiddet, saat 16.00 sıralarında Muratpaşa ilçesinde meydana geldi. Cemre adını kullanan trans kadın S.A., aynı apartmanda oturan S.K. ve erkek arkadaşı tarafından beyzbol sopasıyla dövüldü. S.A., arkadaşları tarafından çağrılan ambulans ile Antalya Atatürk Devlet Hastanesine götürüldü. Durumu ağır olan S.A., acil servisteki müdahalesinin ardından yoğun bakım ünitesine alındı. Failler aranıyor. (HABER MERKEZİ)
EVRENSEL'İNMANŞETİ

Yüksek voltajlı teşvik
Erdoğan-Şimşek programıyla emekçilerin bir ayı daha gıdaya gelen yüksek zamlar ve eriyen ücretlerle geçti. Özelleştirmelerle ihya edilen sermaye gruplarına ise sadece bir ayda ‘üretmedikleri elektrik’ için 1 milyar lira teşvik verildi. Sanayi patronları da çalıştırdıkları her kadın işçi için devletten artık daha fazla teşvik alacak.
Evrensel'i Takip Et