01 Haziran 2021 21:12

Erdoğan'ın "3 doz aşı oldum" sözüne CHP'den tepki: "Torpilli aşı" iddiamız doğrulandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katıldığı canlı yayında "3 doz aşı oldum" sözlerini sarf etmesi üzerine CHP Milletvekili Murat Emir "5 ayda 3 doz aşı olmanız imkansız, torpilli aşı iddiamız doğrulandı" dedi.

Fotoğraf: Murat Kula/AA

Paylaş

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın canlı yayında "Üç doz aşı oldum" demesi üzerine CHP Milletvekili Murat Emir, "5 ayda 3 doz aşı yapılamayacağına göre bu açıklamasıyla torpilli aşı iddiamızı doğrulamış oldu" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT'de canlı olarak yayınlanan programda "Üç doz aşı oldum. Bir de antikor yükseldi mi yükselmedi mi, bununla ilgili adımı attım" ifadelerini kullandı.

Erdoğan'ın bu sözlerine Twitter hesabından yaptığı açıklamayla tepki gösteren CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, "5 ayda 3 doz aşı yapılamayacağına göre bu açıklamasıyla torpilli aşı iddiamızı doğrulamış oldu" ifadelerini kullandı.

Emir, Twitter paylaşımında "Aşının aslında söylendiği gibi 30 Aralık'ta değil daha önce geldiğini, torpilli kişilerin aşılandığını söylediğimizde inkar etmişlerdi. Cumhurbaşkanı 3. doz aşısını olduğunu söyledi. 5 ayda 3 doz aşı yapılamayacağına göre bu açıklamasıyla torpilli aşı iddiamızı doğrulamış oldu" ifadelerine yer verdi.

CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç ise "Vatandaşa 1 doz bile yok, Erdoğan'a 3 doz aşı..." diyerek tepkisini dile getirdi.

(HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

İBB Sözcüsü Murat Ongun: İBB'nin kasasındaki 106,5 milyon dolar nasıl buharlaştı?

SONRAKİ HABER

Erdoğan'dan 128 milyar dolar yanıtı: Merkez Bankasının parası sorulur mu?

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa