7 Haziran 2021 13:12
/
Güncelleme: 16:40

Veyis Ateş ekrana çıkmadı, "Peker'in açıklamalarıyla ilgisi yok" dedi

Habertürk, suç örgütü lideri Sedat Peker’in son videosunda adı geçen Veyis Ateş'i akşam haberlerine çıkarmadı. Ateş, "Peker'in açıklamalarıyla ilgisi yok. Bu süreçler tamamen benimle alakalı" dedi.

Veyis Ateş ekrana çıkmadı, "Peker'in açıklamalarıyla ilgisi yok" dedi

Fotoğraf: Youtube

Habertürk, suç örgütü lideri Sedat Peker’in son videosunda adı geçen Veyis Ateş'i akşam haberlerinde ekrana çıkartmadı.

Veyis Ateş'in yerine Habertürk'ün bugünkü akşam haberlerini Ceren Bektaş Atuk sundu. Atuk, Ateş'in programı sunmama gerekçesi olarak 'yıllık izni' gösterdi.

Veyis Ateş Odatv'ye yaptığı açıklamada "Bugün olmayacağım. Sonrasına da kamuoyu açıklaması yapacağım. Peker'in açıklamalarıyla ilgisi yok. Bu süreçler tamamen benimle alakalı" dedi.

Ateş, hafta içi her gün saat 17:00 ile 19:00 arasında Habertürk TV'de Akşam Bülteni'ni sunuyor.

NE OLMUŞTU?

Sedat Peker, YouTube’daki video serisinin dün yayınlanan 9’uncu bölümünde 5 konunun içinde de Habertürk ekran yüzü Veyis Ateş’ten bahsetmişti.

Peker, dünkü videosunda Sezgin Baran Korkmaz’ın yurtdışında çıkışıyla ilgili iddiaları anlatmış ve Bodrum’da Korkmaz’a ait lüks Paramount Otel’de hakim, savcı, emniyet müdürü ve gazetecilerin kaldığını ileri sürmüştü.

Gazeteciler arasında hem Rasim Ozan Kütahyalı’dan hem de Veyis Ateş’in isimlerini sayan; lüks otelde ücretsiz kalanlara “Paramount Kadrosu” diyen Peker, Veyis Ateş için “O da kadrodaydı” ifadelerini kullanmıştı. Ateş’in Paramount Otel’de kaldığını gösteren sosyal medya paylaşımları, Peker’in iddiasıyla paralellik göstermişti.

Peker'in Ateş'e farklı başlıklarda birçok kez değinmesi, Twitter'da gündem olmuş, tüm bu gelişmeler olurken hem Ateş’in hem de çalıştığı kanal Habertürk TV’nin yaşananları görmezden gelmesi büyük tepki çekmişti. (MEDYA SERVİSİ)

EVRENSEL'İNMANŞETİ

İşçiye, düşman hukuku

İşçiye, düşman hukuku

Patronların yüzde 30 zam dayatmasına karşı yayılan grevleri engellemek için adeta düşman hukuku uygulanıyor: Besleme basın devreye sokuldu, valilik eylemleri yasakladı, e-devletten sendika üyeliği engellendi, işçilerin önüne polis-jandarma barikatı çekildi, gözaltılarla gözdağı verildi… Hiçbirinden sonuç alınamayınca ‘suç icadı’yla BİRTEK-SEN Başkanı Mehmet Türkmen tutuklandı.

BİRİNCİSAYFA
SEFERSELVİ
16 Şubat 2025 - Sefer Selvi

Evrensel'i Takip Et