08 Haziran 2021 16:49

Bağcılar'da çocuk istismarı mahalleleliyi sokağa döktü

İstanbul Bağcılar da A.S. isimli erkek, 13 ila 15 yaşlarındaki iki çocuğu istismara maruz bıraktı. Sokağa dökülen mahalleli, olay yerinden kaçan zanlının evine saldırdı.

Fotoğraf: MA

Paylaş

İstanbul Bağcılar da A.S. isimli erkek, iki çocuğu istismara maruz bıraktı. İstismar faili olay yerinden kaçarken mahalleliler A.S'nin evine saldırdı.

İddiaya göre dün yaşları 13 ile 15 olan iki çocuğu yaşadığı eve götüren A.S. isimli erkek, çocuklara istismarda bulundu. Çocuklardan biri istismarı cep telefonu ile kaydetti.

MA'da yer alan habere göre yaşanan olayın görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından fail evden kaçtı. İstismarı öğrenen mahalle sakinleri ise A.S.'nin yaşadığı evin önünde bir araya gelerek istismara tepki gösterdi. A.S.'yi evde bulamayan mahalleliler, kaldığı evi yakmak istedi. Olay yerine gelen polis vatandaşları dağıtmak için havaya ateş açtı.

DHA'daki habere göre bugün ise motosiklet üzerinde yüzleri maskeli iki kişi sokağa gelerek zanlının yaşadığı evi kurşunladı. Olayın ardından motosikletle kaçan maskelilerin ardından polis evin önüne gelerek mermi kovanları ve evde inceleme yaptı. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Akademisyenler ve üniversite personeli aşı grubunda| Koca öğrenciler için tarih verdi

SONRAKİ HABER

Katledilen Melek Aslan’a ilişkin duruşma 6 Haziran'a ertelendi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa