30 Haziran 2021 15:52

Kılıçdaroğlu'ndan Kanal İstanbul'la ilgili 4 farklı dilde tweet: Para alamayacaklar

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kanal İstanbul projesiyle ilgili Twitter hesabından dört farklı dilde paylaşımda bulundu, "Kanal İstanbul için ödeme yapılmayacaktır" dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu | Fotoğraf: DHA

Paylaş

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kanal İstanbul projesiyle ilgili Twitter hesabında dört farklı dilde paylaşımda bulundu. Kılıçdaroğlu, Deutsche Bank'ı da etiketleyerek "Türkiye’nin hazinesinden para alamayacaklar" dedi.

Kılıçdaroğlu, Kanal İstanbul projesiyle ilgili Twitter hesabında paylaşımlarda bulundu. Almanca, İngilizce, Fransızca ve Arapça olmak üzere 4 farklı dilde yaptığı paylaşım yapan Kılıçdaroğlu, Deutsche Bank'ı da etiketleyerek "Erdoğan, halkımın parasında ve doğasında gözü olan herkese aynı şeyi söylüyorum, Türkiye’nin hazinesinden para alamayacaklar. Kanal İstanbul'un ulusal çıkarlar ve küresel iklim politikasıyla bağdaşmaması nedeniyle, bu projeyi finanse edenlere Türk kamu hazinesi tarafından geri ödeme yapılmayacaktır. Türkiye'de herhangi bir çevresel zarar için de tazminat talep edilecektir" dedi. (HABER MERKEZİ)

Kemal Kılıçdaroğlu'nun tweetleri

Kemal Kılıçdaroğlu'nun tweetleri

ÖNCEKİ HABER

Çorlu tren katliamında oğlunu kaybeden Mısra Öz'e yine soruşturma açıldı

SONRAKİ HABER

Çavuşoğlu ve Lavrov ortak basın toplantısı düzenledi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa