4 Temmuz 2021 08:52

Şenyaşar ailesi: İbrahim Yıldız Urfa'da dolaşıyor

Emine Şenyaşar ile AKP Milletvekili İbrahim Halil Yıldız'ın koruma ve yakınlarının saldırısından yaralı kurtulan Ferit Şenyaşar’ın başlattığı "Adalet Nöbeti" 118’inci gününde devam ediyor.

Şenyaşar ailesi: İbrahim Yıldız Urfa'da dolaşıyor

Ferit Şenyaşar ve Emine Şenyaşar | Fotoğraf: MA

Adalet arayışlarını sürdüren Şenyaşar ailesi, “İbrahim Yıldız hakkında yakalama kararı var. 3 yıldır Urfa içinde rahat bir şekilde dolaşıyor” açıklaması yaptı.

AKP Milletvekili İbrahim Halil Yıldız'ın koruma ve yakınlarının saldırısı sonucu eşi ve iki oğlunu yitiren Emine Şenyaşar ile saldırıdan yaralı kurtulan oğlu Ferit Şenyaşar’ın başlattığı "Adalet Nöbeti” 118’inci gününde devam ediyor.

Eylemlerini Suruç’ta bulunan evlerinde sürdüren aile, sanal medya hesaplarından saldırıdan 18 ay sonra koruma ordusuyla Urfa Adliyesinde teslim olan tutuklu Enver Yıldız ve hakkında yakalama kararı olmasına rağmen 3 yıldır tutuklanmayan İbrahim Yıldız’ın fotoğraflarını, “Türkiye demokrasi ve özgürlükler ülkesidir. İsteyen işini sağlamlaştırılıyor ve gidip teslim oluyor (Enver Yıldız) İbrahim Yıldız hakkında yakalama kararı var (!) 3 yıldır Urfa içinde rahat bir şekilde dolaşıyor (Arkasında milletvekili amcası var)” mesajıyla paylaştı.

(Urfa/MA)

EVRENSEL'İNMANŞETİ

Yüksek voltajlı teşvik

Yüksek voltajlı teşvik

Erdoğan-Şimşek programıyla emekçilerin bir ayı daha gıdaya gelen yüksek zamlar ve eriyen ücretlerle geçti. Özelleştirmelerle ihya edilen sermaye gruplarına ise sadece bir ayda ‘üretmedikleri elektrik’ için 1 milyar lira teşvik verildi. Sanayi patronları da çalıştırdıkları her kadın işçi için devletten artık daha fazla teşvik alacak.

BİRİNCİSAYFA
SEFERSELVİ
2 Mart 2025 - Sefer Selvi

Evrensel'i Takip Et