08 Temmuz 2021 11:53

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a: Görürsün uçakları satacak mıyım satmayacak mıyım!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Neymiş gelince uçakları satacakmış" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "Görürsün" diyerek yanıt verdi ve bir kez daha "seçim" dedi.

Fotoğraf: Kemal Kılıçdaroğlu'nun Twitter gönderisinden alınmıştır

Paylaş

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Neymiş gelince uçakları satacakmış, senden öncekiler de bunu söylüyordu. Uçakları sattığın zaman devleti yönetmiş mi oluyorsun?" sözlerine karşılık verdi, "Gel diyoruz er meydanına, kaçıyorsun. Gelirsen görürsün satacak mıyım, satmayacak mıyım! Sen kaç, biz kovala, nereye kadar Erdoğan?" ifadeleriyle yanıt verdi. Kılıçdaroğlu, her zaman olduğu gibi yine "seçim" dedi.

Twitter hesabından paylaşımda bulunan Kılıçdaroğlu, "Erdoğan 'Kılıçdaroğlu iktidar olunca uçakları satacak mı göreceğiz' demişsin. Gel diyoruz er meydanına, kaçıyorsun. Gelirsen görürsün satacak mıyım, satmayacak mıyım! Sen kaç, biz kovala, nereye kadar Erdoğan? #HemenSeçim" ifadelerini kullandı.

Uçakta yanındaki bir gençle birlikte bulmaca çözdüğü fotoğrafını da paylaşıma ekleyen Kılıçdaroğlu, "Bir de anlaşılan bir yere tarifeli uçakla gitmeyi, metroya, trene binmeyi korkunç bir şey gibi görüyorsun. Korkma, o kadar kötü değil. Halkınla birlikte olabiliyorsun, dert dinleyebiliyorsun. Bu aralar senin çok ihtiyacın var bunlara, benden söylemesi." dedi.

NE OLMUŞTU?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kılıçdaroğlu'na yönelik "Neymiş, gelince uçakları satacakmış. Bir defa devlet yönetmenin ne anlama geldiğinden haberin yok. Uçakları sattığın zaman devleti yönetmiş mi oluyorsun? Dünyayı dolaşacaksın, neyle, tarifeli uçaklarla mı? Trene binersin, otobüslerle beraber seyahat edersin. Sonra da ben 'Muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkacağım' dersin. Atatürkçüsün ya" ifadelerini kullanmıştı. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Rusya’da kaybolan uçağın yeri tespit edildi, mürettabatın durumu iyi

SONRAKİ HABER

TTB Nusret Fişek Halk Sağlığı Hizmet Ödülü jüri üyeleri belirlendi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa