09 Temmuz 2021 11:33

Erdoğan, seçim için parti üyelerine talimat verdi, "Parti küskünlerini kazanın" dedi

Diyarbakır'da partisinin toplantısına katılan ve burada bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, parti üyelerine seçim talimatı verdi, "2023'e giden süreçte bizi ağır imtihanlar bekliyor" dedi.

Fotoğraf: AA

Paylaş

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır'da partisinin Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı'nda konuştu. Seçim çalışması için parti üyelerine talimat veren Erdoğan, AKP küskünlerini de tekrar partiye katma çağrısı yaptı, "2023’e giden süreçte bizi ağır imtihanların bekliyor" dedi.

Konuşmasında yine CHP'yi hedef alan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Organize suç örgütlerinden, karanlık sosyal medya mecralarından medet ummaya başladılar" ithamlarında bulundu.

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkan başlıklar şöyle:

"2023’e giden süreçte bizi ağır imtihanların beklediği anlaşılıyor. Ülkemize yönelik yurt dışı merkezli planların yeniden devreye alındığını görüyoruz. Başını CHP’nin çektiği kesim bu kirli planlara destek veriyor. Şimdi de organize suç örgütlerinden, karanlık sosyal medya mecralarından medet ummaya başladılar.

Sahayı boş bırakmayacağız. Geri durursak başta bölücü örgüt uzantıları, başkaları gelir gelir bu boşluğu doldurur. 20 yıllık bir siyasi partinin içinde kendini dışlanmış hissedenler belki kalbi kırılanlar farklı sebeple teşkilattan ayağı soğuyanlar olabilir. Bize düşense bu kardeşlerimizi tespit edip yeniden davamıza kazandırmaktır." (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Türkiye, Aydın Erdem dosyasında etkin soruşturma yürütmediğini kabul etti

SONRAKİ HABER

FETÖ’nün üst düzey ismi olduğu iddiasıyla tutuklanan Orhan İnandı, sorguda

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa