14 Temmuz 2021 16:48

Uzaklaştırma kararı olan erkek boşanma aşamasındaki eşine dördüncü defa saldırdı

Mardin Artuklu’da boşanma aşamasında olduğu Ceyhan Eneş'i daha önce 3 defa darp eden Hasan Eneş, uzaklaştırma kararına rağmen yine saldırarak, tepki gösteren komşusunu da yaraladı.

Fotoğraf: Hilal Tok/Ekmek ve Gül

Paylaş

Mardin’in Artuklu ilçesinde boşanma aşamasında olduğu Ceyhan Eneş’e sistematik şiddet uygulayan Hasan Eneş, bir kez daha Ceyhan Eneş'i darBetti.

Uzaklaştırma kararı olduğu belirtilen Hasan Eneş, Ceyhan Eneş'in ayrı yaşadığı eve giderek, darbetmeye kalkmasına komşuları tepki gösterdi. Bu sırada bir komşuyu elinden yaralayan Hasan Eneş, hakaretler savurdu.

Olay yerine giden polisler, olaya müdahale ederek tarafları karakola götürdü. Karakoldaki işlemlerinin ardından yaralanan komşunun şikayetçi olmaması üzerine Hasan Eneş, serbest bırakıldı.

Saldırıya uğrayan Ceyhan Eneş, yaşadıkları nedeniyle artık isyan ettiğini belirtirken, "Bu kadar şey oluyor ama halen tutuklanmıyor. Ben ne yapacağımı bilmiyorum. Uzaklaştırma kararı da aldırdım. Buna rağmen gelip saldırıyor. Komşularım ile sohbet etmem bile saldırmasına gerekçe oluyor. Evime bir şey alamıyorum bahane yapıp saldıracak diye. Artık bir çare bulunsun buna" çağrısında bulundu. (Mardin/MA)

ÖNCEKİ HABER

AİHM, barış bildirisi için Türkiye'den savunma istedi

SONRAKİ HABER

CHP, HDP ve İYİ Parti'nin grup önerileri kabul edilmedi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa