15 Temmuz 2021 20:30

Mazıdağı Belediye Eş Başkanı ve avukatı "emniyetteniz" denilerek tehdit edildi

Yerine kayyum atanan Mazıdağı Belediye Eş Başkanı Nalan Özaydın ve avukatı Medya Ateş ile birlikte evine giderken, kendilerini "emniyetteniz" diye tanıtan 2 kişinin taciz ve tehditlerine maruz kaldı. 

Nalan Özaydın | Fotoğraf: MA

Paylaş

Mardin'in Artuklu ilçesi Işık Caddesi’nde evine gitmekte olan yerine kayyum atanan Mazıdağı Belediye Eş Başkanı Nalan Özaydın, avukatı Medya Ateş ile birlikte 2 kişinin taciz ve tehditlerine maruz kaldı. Özaydın'a kaldırımda yürüdüğü sırada omuz atan şahıslar, daha sonra sözlü saldırıda bulundu. Özaydın ve avukatı Ateş olay yerinden uzaklaşmaya çalışırken, söz konusu şahıslar hakaret etmeyi sürdürdü. Bunun üzerine Özaydın ve Ateş şahıslara tepki gösterirken, olayı gören esnaflar da şahıslara tepki gösterdi.

"EMNİYETTENİZ"

Esnafın müdahalesi üzerine şahıslar esnafı "Biz emniyetteniz" diyerek tehdit etmeye başladı. Esnafların izin vermemesi üzerine bir süre olay yerinde bekleyerek, tehditler savuran şahıslar olay yerinden uzaklaştı.

"SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIZ"

Yaşananları aktaran Özaydın, "Şahıslar arkamızdan gelerek, bizi geçecekleri sırada taciz edecek derece yaklaşarak, yürümeye başladılar. Bizi geçecekleri sırada omuz attılar. İstemsiz bir şekilde olduğu düşüncesi ile birşey demedik. Ama gitmek yerine üzerimize gelip, laf atmaya başladılar. Bunun üzerine alttan almaya çalışsak da laf atmayı sürdürdüler. Bunun üzerine esnaf toplandı ve şahısları göndermeye çalıştı ancak gitmemekte ısrar edip, 'biz emniyetteniz. Siz karışmayın içeri geçin' demeye başladılar. Esnaf izin vermedi. Mardin'in göbeğinde böyle birşey olması normal değil. Esnaf olmasa ne yapacakları belli olmayan insanlar. Bu cesareti nereden alıyorlar? Avukatım ile birlikte bu şahıslar hakkında suç duyurusunda bulunacağız" diye aktardı. (Mardin/MA)

ÖNCEKİ HABER

Yakılarak katledilmek istenen Y.D: "Ben yanarken o koridordan beni izledi!"

SONRAKİ HABER

Kovid-19 önlemlerini gevşeten altı ülkede neler oldu, salgının seyri nasıl değişti?

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa