28 Temmuz 2021 05:49
/
Güncelleme: 22:09

Judoda 90 kiloda Türkiye'yi temsil eden Mihael Zgank olimpiyatı 5. sırada tamamladı

2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nın beşinci gününde judoda Türkiye'yi temsil eden Mihael Zgank, madalyaya çok yaklaştı.

Zgank, Kübalı Ivan Felipe Silva, ABD'li Colton Brown ve Hollandalı T End'i yenerek yarı finale çıktı. Yarı finalde Almanyalı rakibi Eduard Trippel'e altın skorla elenen Zgank, bronz madalya maçında ise Özbekistan'dan Davlat Bobonov'a kaybetti ve olimpiyatı 5. sırada tamamladı.

Badmintonda Neslihan Yiğit, A Grubu ikinci maçında dünya 2 numarası Çinli sporcu Chen'e 2-0 yenildi ve elendi.

Yüzmede kadınlar 200 metre kelebek stilde yarı finalde mücadele eden Defne Taçyıldız, finale kalamadı.

Genç halterciler Muhammed Furkan Özbek ile Nuray Levent, madalyanın uzağında kalarak organizasyona veda etti.

A MİLLİ KADIN VOLEYBOL TAKIMI, TOKYO 2020'DE YARIN ABD İLE KARŞILAŞACAK

A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları B Grubu'nda yarın ABD ile karşı karşıya gelecek. Ariake Arena'da oynanacak maç TSİ 15.45'te başlayacak.

Tokyo 2020'ye son olimpiyat şampiyonu Çin'i net setler sonucunda 3-0 mağlup ederek başlayan Türkiye, ikinci karşılaşmada Avrupa'nın önemli voleybol takımlarından olan İtalya'ya 3-1 yenildi.

A Milli Takım, B Grubu'ndaki 3. maçı FIVB dünya sıralamasının ilk basamağında yer alan ABD ile yapacak.

Milliler, B Grubu'nda daha sonra Rusya Olimpiyat Komitesi ve Arjantin ile karşılaşacak. Grupta ilk 4 sırada yer alacak takımlar çeyrek finale çıkacak. (SPOR SERVİSİ)

EVRENSEL'İNMANŞETİ

‘Tüm gruplar silah bıraksın, PKK kendini feshetsin’

‘Tüm gruplar silah bıraksın, PKK kendini feshetsin’

PKK Lideri Abdullah Öcalan’ın, bir süredir beklenen mesajı, DEM Parti İmralı heyeti aracılığıyla duyuruldu. Öcalan, “Tüm gruplar silah bırakmalı ve PKK kendini feshetmelidir” çağrısı yaptı. Açıklamada Suriye’deki Kürtlerin siyasi ve askeri durumuyla ilgili bir ifade yer almadı.

BİRİNCİSAYFA
SEFERSELVİ
2 Mart 2025 - Sefer Selvi

Evrensel'i Takip Et