Oyuncular Sendikası: Biz bu cadı avını tanıyoruz ama asla kabul etmiyoruz
Oyuncular Sendikası, Help Turkey paylaşımı yapan sanatçıların yandaş medya tarafından hedef gösterilmesine tepki gösterdi.
![Oyuncular Sendikası: Biz bu cadı avını tanıyoruz ama asla kabul etmiyoruz](https://staimg.evrensel.net/upload/dosya/191006.jpg)
'Help Turkey Global Call' kampanyasının görseli
İLGİLİ HABERLER
![Oyuncu Burcu Biricik, Yeni Asır tarafından hedefe konmasına tepki gösterdi](https://www.evrensel.net/images/120/upload/dosya/191068.jpg)
Oyuncu Burcu Biricik, Yeni Asır tarafından hedefe konmasına tepki gösterdi
![Mehmet Aslantuğ'dan yangın paylaşımı: Hesap soran bilinç ağırınıza gidiyor, neden?](https://www.evrensel.net/images/120/upload/dosya/190974.jpg)
Mehmet Aslantuğ'dan yangın paylaşımı: Hesap soran bilinç ağırınıza gidiyor, neden?
Türkiye, 28 Temmuz'da başlayan yangınlarla ilgili destek kampanyasına katılan sanatçıların Yeni Asır tarafından hedef gösterilmesine bir tepki de Oyuncular Sendikasından geldi.
Yeni Asır gazetesi, "HelpTurkey" kampanyasına destek veren Ezgi Mola, Farah Zeynep Abdullah, Emre Kınay, Şevval Sam, Burcu Biricik, Murat Boz, Hazal Kaya ve Fazıl Say gibi sanatçıları manşette hedef gösterdi.
Oyuncular Sendikası, “Sanatçıların toplumsal meselelere dair görüş belirtmesi sanatçı sorumluluğunda ve olağandır. Bu ve benzeri hedef göstermelerle sanatçının düşünce ve kanaat özgürlüğü engellenmeye çalışılmaktadır” dedi.
“Biz bu cadı avını tanıyoruz ama asla kabul etmiyoruz” denilen açıklamada şu ifadeler yer aldı:
Görsel: Oyuncular Sendikası
Evrensel'i Takip Et