24 Ağustos 2021 15:01

EMEP Sultangazi İlçe Örgütü, Kastamonulular derneğini ziyaret etti

Emek Partisi Sultangazi İlçe Örgütü, Batı Karadeniz’de yaşanan selin ardından Yeni Sultangazi Kastamonu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti, dayanışma çağrısında bulundu.

Fotoğraf: Yeni Sultangazi Kastamonu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini

Paylaş

Emek Partisi (EMEP) Sultangazi İlçe Örgütü, Bozkurt'ta yaşanan sel felaketi sonrası Yeni Sultangazi Kastamonu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

Baş sağlığı ve geçmiş olsun dileklerini ileten Emek Partisi Sultangazi İlçe yönetici Erdal Oflaz, dayanışma içinde olduklarını vurguladı.

Dernek Başkanı Ahmet Kurukalıp, "Böylesine bir süreçte yanımızda olduğunuz için onur duyduk. Bölgeye bolca yardım ulaştı, ulaşmaya da devam ediyor ancak bu iktidardan çok halktan gelen bir yardım oldu" dedi.

Emek Partisi İstanbul İl Yöneticisi Gökhan Çetin ve DİSK Gıda-İş Genel Sekreteri Olcay Ozak'ın da yer aldığı ziyarette, iktidarın hiçbir uyarıyı dikkate almadığı ve asıl felakete sebep olan şeyin bu tutum olduğu vurgulandı.

Halkın, Millet veya Cumhur İttifakından birine mecbur olmadığı, sendikalar, demokratik kitle örgütleri, yöre dernekleriyle ortak hareket edip yerelde bir araya gelindiğinde ranta, HES’lere karşı çıkabileceğinin altı çizildi.

Can kayıplarının ‘doğal ölüm’ olmadığı söylenen konuşmalarda, kayıpların normalleştirilemeyeceği, halkın sözünün, hayatının kaybolmasına izin vermemek için birlikte mücadele etmekten başka bir çare olmadığı vurgulandı. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

"Ayla ve Müslüm'ün Yapımcısı"nın yeni hedefi Neşet Ertaş

SONRAKİ HABER

İzmir Barosu: Sığınma lütuf değil hukuki bir zorunluluktur

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa