30 Ağustos 2021 09:07
/
Güncelleme: 14:24

Tarkan, Dersim'deki yangınların söndürülmesi için çağrı yaptı

Tarkan, Dersim'de günlerce süren ve 13'üncü günde kontrol altına alındığı açıklanan orman yangınlarının söndürülmesi için sosyal medya hesabından çağrıda bulundu.

Twitter hesabından paylaştığı gönderide "Dersim’deki yangınların bir an önce kontrol altına alınmasını diliyorum. Kalbim ve dualarım Dersim’le. Geçmiş olsun" ifadelerine yer veren Müzisyen Tarkan Tevetoğlu, #DersimYanıyor etiketini kullandı.

BAHÇELİ'NİN BAŞDANIŞMANI TARKAN'I HEDEF ALDI

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin başdanışmanı Hüseyin Sözlü, Tarkan'ı sosyal medya paylaşımı üzerinden hedef aldı.

Sözlü, paylaşımını alıntıladığı Tarkan'a yönelik "Atatürk'ün çıkardığı Tunceli kanununa rağmen 'Dersim' deyişine mi inanacağız ; yoksa yarın atacağın 'Atatürk' vurgulu 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajına mı inanacağız? Ne çukur bir adamsın sen sözde Tarkan" ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)

Hüseyin Sözlü'nün Tarkan'ı hedef alan tweeti

Ekran görüntüsü @HuseyinSozlu'nun Twitter paylaşımından alınmıştır

EVRENSEL'İNMANŞETİ

Yüksek voltajlı teşvik

Yüksek voltajlı teşvik

Erdoğan-Şimşek programıyla emekçilerin bir ayı daha gıdaya gelen yüksek zamlar ve eriyen ücretlerle geçti. Özelleştirmelerle ihya edilen sermaye gruplarına ise sadece bir ayda ‘üretmedikleri elektrik’ için 1 milyar lira teşvik verildi. Sanayi patronları da çalıştırdıkları her kadın işçi için devletten artık daha fazla teşvik alacak.

BİRİNCİSAYFA
SEFERSELVİ
2 Mart 2025 - Sefer Selvi

Evrensel'i Takip Et