30 Ağustos 2021 16:58

Pamukkale Üniversitesi Hastanesi patronlara özel muayene birimi kurdu

Pamukkale Üniversitesi Hastanelerinin protokol ve iş insanlarına yönelik özel muayene ve randevu birimi kurduğu ortaya çıktı.

Fotoğraf: Google Maps

Reklam

Pamukkale Üniversitesi Hastanelerinin, protokol ve iş insanlarının randevu ve muayene işlemleri sırasında beklememeleri için özel muayene ve randevu birimi oluşturduğu ortaya çıktı.

Şifre Haber sitesinde 28 Ağustos tarihinde yayımlanan habere göre Hastane Başhekimi Prof. Dr. Selçuk Yüksel’in adına düzenlenmiş, protokol ve iş insanlarına gönderilmiş yazıda “Değerli Protokol Üyeleri ve İş İnsanları; PAÜ Hastaneleri olarak siz değerli misafirlerimizin sağlığı ve zamanı bizler için çok kıymetlidir. Bu kapsamda Başhekimlik koridorunda yeni kurulan muayene birimi sizler için hizmet vermeye başlamış olup, randevu ve muayene işlemlerinizi mümkün olan en hızlı, en iyi şekilde verebilmek için düzenlenmiştir” ifadeleri yer aldı.

BAŞHEKİM: KIYAK GEÇMEK DEĞİL ONORE ETMEK!

Konuyla ilgili Şifre Haber’e konuşan PAÜ Hastaneleri Başhekimi Prof. Dr. Selçuk Yüksel, bu davet metninde bir art niyet aranmaması gerektiğini söyleyerek, “Amacımız birilerine kıyak geçmek değil, hayırsever vatandaşlarımızı onore etmekti. Metindeki protokol kısmı ise, sehven yazılmış ve imzalarken de gözümden kaçmıştır” diyerek kendini savundu.

BAŞHEKİM SİTEYİ HEDEF GÖSTERDİ

Şifre Haber’in durumu haberleştirmesinin ardından Başhekim Yüksel, haber linkini çevresine ileterek tepki göstermelerini istedi. Şifre Haber’in sahibi Bülent Öztürk ise bu duruma köşe yazısında ‘Yakıştı mı hocam’ başlığıyla tepki gösterdi.

Haberin Başhekim Yüksel tarafından hedef gösterilmeye tepki gösteren Öztürk köşe yazısında şu ifadelere yer verdi: “Objektif haber yapan, doktorluğunuza laf etmeden, tamamen idari göreviniz nedeniyle devreye soktuğunuz bir konuyu haberleştiren bir medya kuruluşunu hedef göstermek… Yakıştı mı hocam?” (Denizli/EVRENSEL)

Reklam