22 Eylül 2021 10:52
Son Güncellenme Tarihi: 22 Eylül 2021 15:35

Şile'de fabrikada çıkan yangın kontrol altına alındı

Şile'de elektrik malzemeleri üretimi yaptığı belirtilen bir fabrikada çıkan yangın havadan ve karadan yürütülen müdahale sonucunda 2 saat sonra kontrol altına alınabildi.

Fotoğraf: İBB

Paylaş

Şile'de 2 katlı fabrikanın deposunda yangın çıktı. Elektrik malzemeleri üretimi yaptığı belirtilen fabrikadaki yangına müdahale için çok sayıda itfaiye ekibi sevkedildi. 

Avcı Koru Mahallesi Alkan Sokak'ta bulunan 2 katlı fabrikanın deposunda yangın çıktı. Elektrik malzemeleri üretimi yaptığı belirtilen fabrikadaki yangına müdahale için çok sayıda itfaiye ekibi sevkedildi.

Ekipler, alev alev yanan depoya müdahalede bulunuyor. AA'da yer alan habere göre zaman zaman patlamaların da yaşandığı fabrikadaki yangına yangın söndürme helikopteri ile müdahalede bulundu.

Öte yandan dumandan etkilenen bazı kişilere olay yerindeki sağlık ekiplerince müdahale edildi. Yangın nedeniyle oluşan yoğun duman, çevre ilçelerden de görüldü.

Ekiplerin yoğun uğraşının ardından yaklaşık 2 saatte kontrol altına alınan yangını soğutma çalışmaları devam etti. (HABER MERKEZİ)

Şilede fabrikada yangın uzaktan görüntülendi

ÖNCEKİ HABER

Hatimoğulları, sayacıların ücret talebini meclis gündemine taşıdı

SONRAKİ HABER

Boğaziçi Üniversitesi akademisyenleri arkalarını 175. kez rektörlük binasına döndü

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa