03 Ekim 2021 13:08

Maltepe’de SMA hastaları için koşuldu: Her adım "umut" için atıldı

İstanbul Maltepe'de SMA hastası çocuklar için koşu düzenlendi.

Fotoğraf: Kadıköy Belediyesi

Paylaş

İstanbul'da Maltepe Belediyesi ve SMA Hastalığı ile Mücadele Derneği, SMA’lı (Spinal Musküler Atrofi) çocuklar için koşu düzenledi.

Teknik direktör Yılmaz Vural, eski futbolcu Serkan Balcı ve atletizm sporcusu Bahar Doğan’ın yanı sıra sosyal medya fenomenlerinin de desteğiyle düzenlenen “Run For SMA 6K” etkinliğinde yüzlerce kişi SMA’lı çocuklar için ter döktü.

Açılışını Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın yaptığı koşuda kadınlar kategorisinde birinciliği Ezgi Kaya, ikinciliği Bahar Doğan, üçüncülüğü İlkay Dönmez aldı. Erkeklerde ise birinci Furkan Öztürk, ikinci Sabahattin Çinkılıç, üçüncü Harun Çınar oldu.

Dereceye girenlere ödüllerini Ali Kılıç takdim etti.

Kılıç, yaptığı konuşmada “Farkındalık yaratmak adına sahilimize gelen, bizimle birlikte bu organizasyonda koşan ve ter döken tüm sporcu arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

SMA Hastalığı ile Mücadele Derneği İletişim Koordinatörü Ceren Pehlivan da derneğin web sitesi üzerinden tıbbi ve medikal malzeme yardımı da yapılabileceğini hatırlatıp “Bu cihazlar olmadan yaşamaları gerçekten çok zor. Bu şekilde destek olmak isterseniz de çok seviniriz" dedi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Urfa'da iş cinayeti | Elektrik akımına kapılan inşaat işçisi yaşamını yitirdi

SONRAKİ HABER

“Şiir Hatları”nın kapanışı Alsancak İskele'de yapıldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa