13 Ekim 2021 14:45

Akşener'den "siyasi cinayetler" açıklaması: Kılıçdaroğlu'nun duyumları ciddidir ki paylaşmış

Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Siyasi cinayetler... Böyle kaygılarım var" açıklamasına dair konuşan Meral Akşener "Kendisine böyle duyumlar geliyordur, ciddiye alınacak biçimde geliyordur ki paylaşmış" dedi.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun "Siyasi cinayetler... Böyle kaygılarım var. Erdoğan açıkça tehdit ediyor" sözlerine dair konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Sayın Kılıçdaroğlu, bu ülkenin ana muhalefet partisi Genel Başkanı, dolayısıyla kendisine böyle duyumlar geliyordur, ciddiye alınacak biçimde geliyordur ki kamuoyuyla paylaşmıştır” dedi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ı ziyaret eden ve görüşmenin ardından düzenlenen ortak basın toplantısında konuşan Akşener, partisinin "İyileştirilmiş ve Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem" çalışmasını Erbakan'a takdim ettiğini söyledi. Görüş alışverişinin devam edeceğini belirten Akşener, bir gazetecinin, "siyasi cinayetler" sorusuna, şu yanıtı verdi:

"Sayın Kılıçdaroğlu, bu ülkenin ana muhalefet partisi Genel Başkanı, dolayısıyla kendisine böyle duyumlar geliyordur, ciddiye alınacak biçimde geliyordur ki kamuoyuyla paylaşmıştır. Bu duyumların ciddiye alınmasının yolu, kendisine bu bilgilerin kaynağının sorulmasından geçer. Onu da yapacak olan Cumhuriyet savcılarıdır. Ciddiyet bunu gerektirir. Dedikodu yapmak, 'FETÖ taktiği' diyerek hafifletmeye gayret etmek, bir İçişleri Bakanı'na hem de bu derece tecrübeli bir İçişleri Bakanı'na hiç yakışmaz, FETÖ meselelerini de sulandırır. Sayın Kılıçdaroğlu'ndan, bu bilgilere nereden, nasıl ulaştığına, ciddiyetine dair resmi, kamuoyunu hoplatmadan, bilgilerin alınması lazım." (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Bilal Erdoğan: TÜGVA ile niye uğraşıyorlar, kıskanıyorlar değil mi?

SONRAKİ HABER

Salihli’de kurulmak istenen JES'e mahkeme dur dedi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa