16 Ekim 2021 10:30

The Matrix Resurrectioans’tan yeni fotoğraflar paylaşıldı

Başrollerini Keanu Reeves ve Carrie-Anne Moss’un paylaştığı ve 22 Aralık 2021 tarihinde vizyona girmesi beklenen bilim kurgu filmi Matrix Resurrections’tan yeni fotoğraflar paylaşıldı.

Fotoğraf: WARNER BROS. PICTURES

Paylaş

Başrollerini Keanu Reeves ve Carrie-Anne Moss’un paylaştığı, Wachowski Kardeşler’in kült film serisi ve dört dalda Oscar ödülü bulunan Matrix'in devam filmi olan Matrix Resurrections 22 Aralık 2021 tarihinde vizyonda olacak.

Filmin fragmanı merakla bekleniyorken Entertainment Weekly, Morpheus karakterini canlandıran Yahya Abdul-Mateen II ile gerçekleştirdiği röportajla birlikte filme ait yeni fotoğraflar yayınladı.

Başrollerini Keanu Reeves ve Carrie-Anne Moss’un paylaştığı filmde, Morpheus’u canlandıracak Yahya Abdul-Mateen II’nin yanı sıra Jada Pinkett Smith ve Lambert Wilson’da yer alacak.

Filmin detaylarına girmek istemeyen Mateen, “Oynadığım karakter, Matrix evreninin ve Morpheus karakterinin tarihinin kesinlikle farkında. Kendini keşfetme sürecinde olan bir karakteri oynuyorum” şeklinde konuştu. (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

KHK’li olmak oturduğun evi satmaktır, eşinin patronun olmasıdır!

SONRAKİ HABER

Samsun'da uçuruma devrilen yolcu otobüsündeki 2 kişi öldü, 14 kişi yaralandı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa