21 Ekim 2021 16:47

Urfa'da halk otobüsüyle otomobil çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti

Urfa'da halk otobüsüyle otomobilin çarpıştığı kazada yaralanan 11 kişiden ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Nusret Basmacı kurtarılamadı.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Urfa'da halk otobüsü ile otomobilin çarpıştığı kaza sonrası ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Nusret Basmacı (53), hayatını kaybetti. Kazada yaralanan 10 kişiden 4'ü ise hastanedeki tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Karşıyaka Mahallesi'nde sürücülerinin ismi öğrenilemeyen halk otobüsü ile otomobil, Zeytindalı Öğrenci Kampüsü önünde dün akşam çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle kontrolden çıkan yolcu otobüsü, yol ortasındaki beton bloka çarptıktan sonra trafik lambasına çarparak durdu. Kazada otobüsteki 8, otomobildeki 3 kişi yaralandı. Yaralılar, kaza yerine çağrılan sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Acil serviste tedaviye alınan yaralılardan otomobilde bulunan Nusret Basmacı, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Yaralılardan 4'ü de tedavisinin ardından taburcu edildi. Kazayla ilgili başlatılan inceleme sürüyor. (Urfa/DHA)

ÖNCEKİ HABER

İzmir’de görülen istismar davası ertelendi

SONRAKİ HABER

Konya Katliamı'na ilişkin iki sanıkta daha atış artığı tespit edildi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa