Netflix, Sandra Bullock'un başrolünde oynadığı The Unforgivable'ın fragmanını paylaştı

Sandra Bullock'un başrolünde yer aldığı Netflix özel yapımı The Unforgivable'ın fragmanı yayımlandı. Film izleyiciyle 10 Aralık’ta buluşacak.

26 Ekim 2021 18:09
Paylaş

Netflix özel yapımı The Unforgivable'ın fragmanı yayımlandı. Sandra Bullock'un başrolünde yer aldığı yapım 10 Aralık’ta izleyiciyle buluşacak.

Film, işlediği şiddet suçu nedeniyle aldığı hapis cezasını tamamlamasının ardından tahliye edilen Ruth Slater'ı (Sandra Bullock) merkezine alıyor. Tahilyesi sonrası geri döndüğü toplum, Ruth'un geçmişini unutmayı reddeder. Bir zamanlar evim dediği yerde acımasız yargılamalarla karşı karşıya kalan Ruth'un kefaret için tek umudu, bir zamanlar terk etmek zorunda bırakıldığı ve uzun süredir görüşmediği kız kardeşini bulmaktır.

Senaryosunu Peter Craig, Hillary Seitz ve Courtenay Miles'ın yazdığı filmin yönetmen koltuğunda Nora Fingscheidt oturuyor.

Yapımcılar arasında ise başrol Sandra Bullock'un yanı sıra Graham King ve  Veronica Ferres bulunuyor.

Fikmin oyuncu kadrosu ise şöyle: Sandra Bullock, Vincent D'Onofrio, Jon Bernthal, Richard Thomas, Linda Emond, Aisling Franciosi, Rob Morgan, Emma Nelson, Will Pullen, Thomas Guiry ve Viola Davis. (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

PETKİM’de daha esnek çalışma hayata geçirildi

SONRAKİ HABER

Sıfır zamma karşı greve çıkan Bakırköy Belediyesi işçileri: Her şeye zam geldi, ücretler yerinde saydı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa