31 Ekim 2021 06:50

Türk Sanat Musikisi Sevenler Derneğindeki ölümlü kavgayla ilgili 6 kişi tutuklandı

Çorum'da Türk Sanat Musikisi Sevenler Derneği lokalinde 2 kişinin öldüğü, 2 kişinin ağır yaralandığı kavgayla ilgili gözaltına alınan 10 kişiden 6'sı tutuklandı.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Çorum'da Türk Sanat Musikisi Sevenler Derneği lokalinde 2 kişinin öldüğü, 2 kişinin ağır yaralandığı kavgaya dair gözaltına alınan 10 kişiden 6'sı tutuklandı.

Olay, 27 Ekim'de Yavruturna Mahallesi'ndeki Türk Sanat Musikisi Sevenler Derneğinin lokalinde meydana geldi. Lokaldekiler arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavgada tabancayla vurulan Cihan Kanbur (40) hayatını kaybetti. Ağır yaralanan Semih Özçelik (16), Kadir Özlem (39) ve Muhammed Yücel (31) sağlık ekipleri tarafından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. 16 yaşındaki Semih Özçelik kurtarılamadı. Kadir Özlem ve Muhammed Yücel'in tedavileri sürüyor.

Çevrede güvenlik kameralarını izleyerek şüphelileri belirleyen ekipler, kavgaya karıştıkları gerekçesiyle S.A., M.Ö., H.A., S.Ö., U.S., S.T., H.İ.D., F.Ç., Ş.İ.Ş. ve M.B.'yi gözaltına aldı. Şahısların adreslerinde yapılan aramada 3 tabanca, 7 tüfek ile çok sayıda mermi ele geçirildi. Sorgularının ardından adliyeye sevk edilen Ş.İ.Ş., S.T., ve F.Ç. serbest bırakılırken, S.A., M.Ö., H.A., U.S., H.İ.D. ve M.B. çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı. Öte yandan olaya karıştığı tespit edilen diğer şüpheliler B.Ö., S.Ç. ve M.T.T.'nin ise yakalanması için çalışmaların sürdüğü belirtildi. (Çorum/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Yemen'de havalimanı girişinde bombalı saldırı: Ölü sayısı 12'ye yükseldi

SONRAKİ HABER

CarrefourSA'dan Rekabet Kurumu cezasına itiraz: Yargı yoluna başvuracağız

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa