03 Kasım 2021 06:18
Son Güncellenme Tarihi: 03 Kasım 2021 13:21

Boks Federasyonu genel kurulunun yapılacağı salon mühürlendi

Boks Federasyonu genel kurulunun yapılacağı salon, Selçuk Aydın'ın başvurusuyla alınan ihtiyati tedbir kararıyla mühürlendi. Federasyonun tedbir kararını kaldırma başvurusu reddedildi.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Boks Federasyonu genel kurulunun yapılacağı salon bu sabah mühürlendi. Başkanlık için aday olan ama yeterli imza toplayamayan Selçuk Aydın'ın başvurusuyla mahkeme ihtiyati tedbir kararı aldı. Mahkeme kararıyla bu sabah genel kurulun yapılacağı salona gelen icra memurları, kapıyı mühürleyip tebligatı bildirdi.

İTİRAZ REDDEDİLDİ

Salona kimse sokulmazken, Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç ve Yönetimi, Ankara 11. Asliye Hukuk Mahkemesine başvurarak tedbirin kaldırılması için talebinde bulundu. Başkanvekili Hasan Kartal basın mensuplarına son gelişmeyi aktarırken mahkemenin ihtiyati tedbir kararını kaldırma başvurularını reddettiğini söyledi.

KAYYUM ATANABİLİR

Kartal, Başkan Eyüp Gözgeç ve yöneticilerin Spor Bakanlığına gittiğini ve genel kurulun gerçekleştirmek için çaba sarfettiğini de ifade etti.

Spor Bakanlığının ilgili biriminden gelecek habere göre bugünkü bekleyiş son bulacak. Bugün gerçekleşmesi zor görünen genel kurul ileri bir tarihe ertelenecek. Spor Bakanlığının ilgili biriminin boks seçimlerine kayyum atama ihtimali de bulunuyor. (Ankara/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Hollanda'da Kovid-19'a karşı maske ve mesafe kuralı geri getirildi

SONRAKİ HABER

TÜİK: Yurt içi üretici fiyat endeksi yıllık yüzde 46,31, aylık yüzde 5,24 arttı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa