09 Kasım 2021 05:31

Meral Akşener’den Erdoğan’a: Milletimize küfür eden Mehmet Cengiz’in ihalelerini iptal et

Grup toplantısında konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Erdoğan’a seslendi, “Hazır bu kadar hassasiyet geliştirmişken milletimize küfür eden Mehmet Cengiz’in ihalelerini iptal et” dedi.

Ekran görüntüsü @meral_aksener'in Twitter'da yayımladığı videodan alınmıştır

Paylaş

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener partisinin grup toplantısında konuşuyor.

Akşener, “Bizim görevimiz AK Parti iktidarının aksi yöndeki tüm gayretine karşı milletimizin her bir ferdinin yüreğinin bir arada artmasını sağlamaktır. Onlar kavga çıkartmaya çalıştıkça havuz medyasının tuzaklarıyla sinir uçlarımızla oynadıkça biz istediklerinin tam tersini yapıp sakin olmaya mecburuz. Bizim siyasetimizde ayrıştırma ve düşmanlık değil birlik ve kardeşlik vardır. Karşımızda bütün değerleri ayaklar altına almış kirli bir zihniyet var” dedi.

"LÜTFÜ BEY BİR HATA YAPTI”

Lütfü Türkkan ile ilgili konuşan Akşener, “Biliyorsunuz geçtiğimiz cuma AK Partinin planlı bir provokasyonu sonucunda talihsiz bir olay yaşadık. Evet Lütfü Bey bir hata yaptı, karşısındaki kadın olan genel başkanına ağza alınmayacak hakaretleri etmiş, ahlaksız bir adam da olsa koruma içgüdülerine sinirlerine hakim olması gerekirdi. Siyasi deneyimi ve konumu bunu gerektirirdi. Ama maalesef olamadı ve hislerine yenik düştü. Elbette bu hatayı mazur görecek değiliz. Ancak benim asıl dikkatimi çeken bu olay vesilesiyle başka Sayın Erdoğan olmak üzere AK Parti mensuplarının gönüllerindeki şehit yakını hatta kadın hassasiyetini keşfetmeleri oldu” ifadelerini kullandı.

"Ben de bazı ilaveler yapayım” diyen Akşener, “Bu ülkede Mustafa Kemal Atatürk'ün anasına Zübeyde Hanıma genelevde çalışıyor diyenler oldu sarayda kabul edildiler. Bu ülkenin kadınlarına başı açık kadın perdesiz eve benzer ya satılıktır ya kiralık denildi. Elini uzatıp çekil şuradan diyen olmadı. Rize Belediye Başkanı çözüm sürecine ne gerek var her birimiz ikinci bir eş olarak Kürt kadınlarını alalım bu mesele çözülsün dedi, yerinde oturdu kınamaya bile uğramadı. Bu örnekleri defalarca sayı sonsuz sayıda anlatabiliriz. Bunları söylemek bile benim içimi acıtıyor” şeklinde konuştu.

“ERDOĞAN'A ÇAĞRI: MİLLETİMİZE KÜFÜR EDEN MEHMET CENGİZ’İN İHALELERİNİ İPTAL ET”

Akşener, “Lütfü Beyin hatasından siyasi rant kovalayacağına milletin gözünde kaybettiğin itibari sahte kabadayılık şovlarıyla kazanmaya çalışacağına, hazır şehitlerimiz için yepyeni bir hassasiyet geliştirmişken fırsat bu fırsat gel atılması gereken bazı adımları hemen at. Mesela milletimize küfür eden Mehmet Cengiz’in ihaleleri iptal edip küfürden sonra sildiğin vergi borçlarını hemen tahsil et” dedi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Çarşamba gününden itibaren sıcaklıklar 6-12 derece düşecek

SONRAKİ HABER

ByLock’un lisans sahibi David Keynes tahliye edildi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa