27 Kasım 2021 05:48
Son Güncellenme Tarihi: 27 Kasım 2021 20:34

Tarihi Çiçek Pasajı'nda bir kadını rehin alan saldırgan tutuklandı

Tarihi Çiçek Pasajı'nda, arkadaşı olduğunu iddia ettiği kadın müşteriyi rehin alan bir erkek, pompalı tüfekle havaya ateş açtı ve tehditler savurdu. Gözaltına alınan saldırgan tutuklandı.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Beyoğlu İstiklal Caddesi'ndeki Tarihi Çiçek Pasajı'nda bulunan bir restorana gelerek arkadaşı olduğunu iddia ettiği kadın müşteriyle tartışan L.E.Ö., pompalı tüfekle havaya ateş açtı ve tehditler savurdu. İhbar üzerine olay yerine gelen Güven Timleri, kadını rehin alan ve yanına kimseyi yaklaştırmayan şüpheliyi ikna ederek gözaltına aldı. L.E.Ö., karakoldaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. L. E.Ö., neden silah çektiniz sorusuna, "Aşk için" diye yanıt verdi.

L.E.Ö. çıkarıldığı mahkemece 'tehdit' ve '6136 Sayılı Kanuna Muhalefet' suçlarından tutuklandı.

Olay, gece yarısı İstiklal Caddesi'ndeki Tarihi Çiçek Pasajı'nda yaşandı. L. E. Ö. pasajdaki bir restorana gelerek, önceden arkadaşı olduğunu iddia ettiği kadın bir müşteri ile tartışmaya başladı. L. E. Ö., tartışma sırasında yanındaki pompalı tüfeği çıkarak havaya ateş etti ve etrafa tehditler savurdu. Bu sırada restoranlarda bulunan müşteriler kendilerini dışarı attı. Pasaj içinde bulunan restoran çalışanlarının ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

YANINA KİMSEYİ YAKLAŞTIRMADI

Bu sırada saldırgan, kadın müşteriyi rehin alarak yanına kimseyi yaklaştırmadı. Olay yerine gelen Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri pasaj çevresinde güvenlik önlemi aldı. Restorana gelen Güven Timleri Şube Müdürlüğü ekipleri de etrafa tehditler savuran şüpheli L. E. Ö.'yü ikna etmek için uğraştı. Şüpheli, bir süre sonra Güven Timlerinin ikna etmesi sonucu gözaltına alındı. Olayın yaşandığı pasajda inceleme yapan polis şüphelinin rehin aldığı kadından da bilgi aldı.

Karaköy Polis Merkezi'ndeki işlemleri tamamlanan L.E.Ö., adliyeye sevk edildi. L.E.Ö, gazetecilerin neden silah çektiniz sorusuna "Aşk için" diye yanıt verdi. (İstanbul/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Aile Bakanlığı, Müslüme'nin ölüm haberleri hakkında erişim engeli talep etti

SONRAKİ HABER

ODTÜ’de amfi kullanılması engeline karşı Amfi Şenliği düzenlenecek

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa