30 Kasım 2021 07:17

Esenyurt'ta lodosta uçan çatıyla birlikte yere düşen 2 işçi ağır yaralandı

Esenyurt'ta dün şiddetli lodosa rağmen çalıştırılan 2 işçi, çatıyla birlikte uçup otomobillerin üzerine düşerek ağır şekilde yaralandı.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

İstanbul Esenyurt'ta dün öğle saatlerinde şiddetli lodosa rağmen çalıştırılan 2 işçi, üzerinde çalıştıkları çatıyla beraber uçup park halindeki otomobillerin üzerine düşerek ağır yaralandı.

DHA'nın aktardığına göre dün öğle saatlerinde Esenyurt Sultaniye Mahallesi'nde bulunan bir sitede 2 işçinin üzerinde çalıştığı tek katlı güvenlik kulübesinin çatısı rüzgarda uçtu. Şiddetli rüzgara rağmen çalıştırılan işçiler, çatıyla beraber önce bir reklam panosuna çarptı, sonra da park halindeki otomobillerin üzerine düştü.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, yaptıkları ilk müdahalenin ardından işçileri hastaneye kaldırdı. 2 işçinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

"ÇATIYLA BERABER BURAYA UÇTULAR"

Yaşananları anlatan Mustafa Şenel, "Saat 13.10 sıralarında oldu olay. Bir sitenin güvenlik kulübesi çatısı uçtu. Bizim buradaki tabelaya sonra da 5 aracın üzerine üzerine düştü. Oradaki çatıyla beraber işçiler de buraya düştü. İkisinin de durumu ağırdı. Çatının üzerinde işçiler vardı. Herhalde tamirat yapıyorlardı. Çatıyla beraber buraya uçtular. Tabelaya çarptılar, sonra araçların üzerine düştüler. 5 tane araç ciddi hasar aldı" dedi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

TEİS'ten süresi dolan bazı ilaç raporlarının 31 Aralık'a kadar yenilenmesi uyarısı

SONRAKİ HABER

MSB'den ABD ile 4 yıl sonra gerçekleşen askeri görüşmelerle ilgili açıklama

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa