30 Kasım 2021 08:51

Bahçeli'den Mansur Yavaş'a tehdit: Dikkat etsin, arkasında bir ülkücü nefes var

Devlet Bahçeli, Alparsan Türkeş'in anmasına yapılan saldırıyla ilgili Mansur Yavaş'ı işaret ederek "Bundan sonra Mansur Bey dikkat etsin, artık kendisinin arkasında bir ülkücü nefes vardır" dedi.

Devlet Bahçeli | Fotoğraf: Barış Oral/AA

Paylaş

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Alparslan Türkeş anmasındaki kavgaya ilişkin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı suçladı. Bahçeli, "Mansur Bey dikkat etsin. Artık kendisinin arkasında bir ülkücü nefes vardır. Her gün de takip edeceğim" dedi. Bahçeli'nin sözlerine ilk yanıt CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun'dan geldi. Torun, "Orada dur Bahçeli! Tehditleriniz acizliğinizdir!" dedi.

Devlet Bahçeli, partisinin Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) düzenlenen grup toplantısı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. Alparslan Türkeş Vakfının, MHP'nin kurucusu Alparslan Türkeş’in doğum günü anısına düzenlediği etkinlikte kavga çıkmıştı. Anmadaki kavgaya ilişkin konuşan Bahçeli, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı tehdit etti. Olaya ilişkin, "Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Bey'in elinin altında geliştiği kanaati hakim" iddiasında bulunan Bahçeli, "Bundan sonra Mansur Bey dikkat etsin. Artık kendisinin arkasında bir ülkücü nefes vardır. Her gün de takip edeceğim" diye konuştu.

CHP’DEN TEPKİ: ORDA DUR BAHÇELİ

Bahçeli’nin bu sözlerine ilk yanıt CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun’dan geldi. Torun, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Orada dur Bahçeli! @mansuryavas06’ın arkasında her şeyin farkında olan, gönül rahatlığıyla gidip oyunu veren halkın ve gençliğin nefesi var. Tehditleriniz acizliğinizdir!” ifadelerini kullandı.

(HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Yunanistan'da 4.2 büyüklüğünde deprem

SONRAKİ HABER

5. Yargı Paketi Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa