1 Aralık 2021 15:10
/
Güncelleme: 2 Aralık 2021 09:37
Merkez Bankasının müdahalesi, asgari ücret, 2022 bütçesi - Garo Paylan'la konuşuyoruz | Ankara Baskısı
Ankara Baskısı'nda HDP Eş Genel Başkan Yardımcısı Garo Paylan ile Merkez Bankasının döviz müdahalesini, ekonomideki büyümeyi, asgari ücreti ve 2022 yılı bütçesini konuşuyoruz.
İLGİLİ HABERLER
![Merkez Bankasından döviz kuruna satış müdahalesi](https://staimg.evrensel.net/images/840/upload/dosya/183359.jpg)
Merkez Bankasından döviz kuruna satış müdahalesi
![İktisatçılar, MB'nin dolara müdahalesini yorumladı: Bedelsiz değil, zararı halka](https://staimg.evrensel.net/images/840/upload/dosya/183359.jpg)
İktisatçılar, MB'nin dolara müdahalesini yorumladı: Bedelsiz değil, zararı halka
![Asgari Ücret Tespit Komisyonu toplandı; üç kesim de çalışanları ezdirmeyecek ücretten söz etti](https://staimg.evrensel.net/images/840/upload/dosya/199537.jpg)
Asgari Ücret Tespit Komisyonu toplandı; üç kesim de çalışanları ezdirmeyecek ücretten söz etti
Ankara Baskısı'nın bu bölümünde Birkan Bulut'un konuğu HDP Ekonomiden Sorumlu Eş Genel Başkan Yardımcısı Garo Paylan.
Garo Paylan'la Merkez Bankasının döviz müdahalesini, ekonomideki büyümeyi, asgari ücreti ve 2022 yılı bütçesini konuştuk. (Ankara/EVRENSEL)
![Seçim sonuçlarında milliyetçiliğin ve milliyetçi propagandanın rolü ne? - Ferhat Kentel | Ankara Baskısı](https://staimg.evrensel.net/images/330/upload/dosya/237425.jpg)
![Milletvekili adayı olan bakanların istifa etmemesine dair YSK kararı - Doç. Dr. Didem Yılmaz | Ankara Baskısı](https://staimg.evrensel.net/images/330/upload/dosya/234799.jpg)
Evrensel'i Takip Et