06 Aralık 2021 07:14

İstanbul merkezli 14 ilde "FETÖ" operasyonu: 24 kişi gözaltına alındı

"FETÖ" soruşturması kapsamında, 47 kişi hakkında gözaltı kararı verildi, 14 ilde düzenlenen operasyonlarda 24 kişi gözaltına alındı.

Arşiv | Fotoğraf: DHA

Paylaş

"FETÖ" soruşturması kapsamında, aralarında görevde bulunan 5 astsubay, 20 kapatılan askeri okul öğrencisi ve 6 'mahrem imamın' bulunduğu toplam 47 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. İstanbul merkezli 14 ilde düzenlenen operasyonda 24 kişi gözaltına alındı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Soruşturma Bürosu tarafından ankesörlü telefon kartları ve ankesör/büfe gibi sabit hatlardan ardışık arandığı tespit edilen ve örgütsel mensubiyetlerine dair itirafçı beyanı elde edilen kişilere yönelik soruşturmalar devam ediyor. Soruşturma kapsamında Hava, Kara, Deniz ve Jandarma Kuvvetleri Komutanlığına mensup görevde bulunan 5 astsubay, 15 subay, ihraç edilen 1 eski askeri personel ve 20 kapatılan askeri okul öğrencisi ile 6 sivil 'mahrem imam' olmak üzere toplam 47 kişi için gözaltı kararı verildi. İstanbul merkezli 14 farklı ilde, 47 kişiye yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonlarda 24 kişi gözaltına alındı. Operasyonlar devam ediyor. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Barış Vakfı, çatışmaların çözümünü tartıştı

SONRAKİ HABER

Erdoğan Katar’a gidiyor: Bugüne kadar 69 belge imzaladık, yeni anlaşmalar imzalayacağız

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa