06 Aralık 2021 14:52

Sedat Peker'in yakını: Bu sabah itibariyla irtibat kuramadık

İsmail Saymaz, kendisi ile konuşan Sedat Peker'in yakınının, "Dün akşam irtibatımız vardı ama bu sabah itibariyla irtibat kuramadık" dediğini belirtti.

Fotoğraf: Esra Hacıoğlu/AA

Paylaş

Gazeteci İsmail Saymaz, Sedat Peker'in yakın çevresinden bir isime ulaştığını ve Peker'den haber alınamadığını belirtti.

El Cezire, organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in BAE yetkilileri tarafından Türkiye'ye iade edilebileceğini belirten bir analiz yayınlamasının ardından düzeltme geçerek "gözaltı" ifadesinin yer aldığı cümlenin kaldırıldığını açıklamıştı.

Halk TV yazarı İsmail Saymaz, Sedat Peker'in yakın çevresinden bir isimle konuştuğunu belirterek, Peker'in yakınının "Sedat Peker ile dün akşam irtibatımız vardı ama bu sabah itibariyla irtibat kuramadık" dediğini aktardı.

İsmail Saymaz 3 Aralık’ta Halk TV'de Ayşenur Arslan ile Medya Mahallesi programında Sedat Peker'e ilişkin açıklamalarda bulunmuştu. Saymaz, Peker'in hala Dubai'de ailesi ile birlikte yaşamaya devam ettiğini söylemiş ancak ülke değiştirmek istediğini belirtmişti.

Sedat Peker’in avukatı Ersan Barkın ise 30 Kasım tarihinde yaptığı açıklamada müvekkiliyle 5 gündür iletişim kuramadığını söylemişti. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Kurtulmuş, kümülatif artışı "memur ve emeklilere yüzde 30-35 zam kararı aldık" diye çarpıttı

SONRAKİ HABER

Siyaset Bilimci Aytaç: ‘Siyasi sır’ ile ‘devlet sırrı’ ayrımı belirsizleşti

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa