07 Ocak 2022 08:57

Kemal Kılıçdaroğlu, grevdeki Bakırköy Belediyesi işçileriyle görüştü

Kemal Kılıçdaroğlu, 25 Ekim'den bu yana düşük zam dayatmasına karşı grevde olan adına Belediye İş Sendikası 2 No'lu Şube Başkanı Savaş Doğan görüştü. 

Fotoğraf: DHA

Paylaş

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, düşük zam dayatmasına karşı 25 'ekim'den bu yana grevde olan Belediye-İş’te örgütlü Bakırköy Belediyesi işçileri ile görüştü. Kılıçdaroğlu, belediye başkanını ile görüşüp sorunu çözeceği sözü verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Beylikdüzü Belediyesi Toplu Açılış ve Temel Atma Töreni'ne katıldı. Beylikdüzü'ndeki tören alanına grevde olan Bakırköy Belediyesi'nde çalışan işçiler de geldi. İşçiler, Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşme talebinde bulundu. Kılıçdaroğlu, programda konuştuktan sonra işçilerin görüşme talebini kabul etti.

"BELEDİYE BAŞKANI İLE GÖRÜŞÜP SORUNU ÇÖZECEĞİNİ BELİRTTİ"

Kılıçdaroğlu ile işçiler adına Belediye İş Sendikası 2 No'lu Şube Başkanı Savaş Doğan görüştü. Belediye İş Sendikası 2 No'lu Şube Başkanı Savaş Doğan görüşmenin ardından yaptığı açıklamada, "75 gündür grevdeyiz. 25 Ekim'de greve çıktık. Bugün sayın Kılıçdaroğlu'nun katıldığı bir programda kendisine yaşananları aktardık. Kendisi sorunu çözeceğini söyledi. Sayın başkan not alarak olayı çözeceğini söyledi. Bakırköy Belediye başkanını yanına çağırıp sorunu çözeceğini belirtti" dedi.

25 Ekim 2021'de sıfır zam dayatmasına karşı greve başlayan işçiler, düşük zam dayatmasına karşı insanca yaşayacak bir ücret talebiyle grevlerini sürdürüyor. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Bakan Özer "Para göndermiyor muyuz?" diye okul müdürünü azarlasa da okullara ayrılan bütçe yeterli değil

SONRAKİ HABER

Rekor satış: Merkez Bankası BOTAŞ'a aralık ayında 3,4 milyar dolarlık döviz sattı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa