18 Ocak 2022 11:30
Son Güncellenme Tarihi: 18 Ocak 2022 17:12

Aleyna Tilki, Bülent Parlak ve Pınar Deniz'den Sezen Aksu lincine tepki

Sezen Aksu'ya yönelik gerici linç kampanyasına tepki gösteren Aleyna Tilki, "Sezen Aksu’ya bile hakkıyla sahip çıkılmadığı bir dönemin kadını olmak, beni simülasyonda gibi hissettiriyor" dedi.

Sezen Aksu | Fotoğraf: AA

Paylaş

Müzisyen Sezen Aksu’ya “Şahane Bir Şey Yaşamak” isimli şarkısı üzerinden başlatılan gerici linç kampanyası devam ediyor.

Son olarak Diyanet İşleri Başkanlığı, Milli Beka Hareketi ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Aksu’nun şarkı sözlerini çarpıtanlar kervanına katıldı.

Öte yandan Aksu'ya destek açıklamaları da sürüyor. Aleyna Tilki, Pınar Deniz ve Bülent Emrah Parlak da linç kampanyasına tepki gösterdi.

"BU DÖNEMİN KADINI OLMAK BENİ SİMÜLASYONDA GİBİ HİSSETTİRİYOR"

Şarkıcı Aleyna Tilki, Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarda şu ifadeleri kullandı:

"Ben artık buranın, tüm yaşanmışlıkları ve hikayeleri yok sayıp, bir günde insanı vezir bir saniyede de rezil edebilme halini kaldıramıyorum. Sezen Aksu’nun bile hakkıyla sahip çıkılmadığı bir dönemin kadını olmak beni simülasyonda gibi hissettiriyor. Bırakın, deli olmak hakkımdır.

Bazen sanatın izahı olmaz! Çünkü hiçbir sanatçının yazdığı yazıyı manasıyla algılayıp, onun kelimeleri ele alış niyetini tam olarak tarifleyemezsiniz! Bazen sanatçıyla şarkı sözleri arasında mahrem bir ilişki olur. Hangi ismi veya kelimeyi ne niyetle söylediğini bilemezsiniz."

PINAR DENİZ'DEN SEZEN AKSU PAYLAŞIMI

Son dönemlerde Yargı dizisiyle adından söz ettiren Pınar Deniz de Instagram hesabından ''Doğanın, düşüncenin, hayalin, hakikatin önünde diz çökenlere selamlar olsun. Her zamanki gibi duygularımıza Sezen Aksu tercüman olsun'' yazılı bir gönderiyi paylaştı.

BÜLENT EMRAH PARLAK: SEZEN AKSU BU ŞARKILARIN DA HESABINI VERMELİDİR!

Sezen Aksu'ya, oyuncu Bülent Emrah Parlak'tan da destek geldi. Parlak, Aksu'nun uğradığı saldırıyı mizahi yolla elle alarak sanatçıyı savundu. Parlak'ın sosyal medya paylaşımı şöyle: 

Sezen Aksu bu şarkıların (sözlerin) da hesabını vermelidir:

1- Lüküs kamarada kimler oturur (Saray)

2-Tükeneceğiz (ekonomi)

3-Ben de yoluma giderim (Dev-Yol)

4-Tutuklu (Kavala-Demirtaş)

5-İhanetten Geri Kalan (Fetö)

6-Manifesto (Marx-Engels)

7-Seni Kimler Aldı (Beyaz Toroslar)

 

 

(KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

TGC: Hrant Dink evrensel barışın savunucusuydu

SONRAKİ HABER

Gökçe Reyşen anısına miniklere kütüphane

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa