21 Ocak 2022 07:25

Erdoğan'ın açılışını yapacağı Kilimli sahil yolunu dördüncü kez dalgalar yuttu

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan tarafından açılması planlanan Kilimli Sahil Yolu, dördüncü kez dalgalar tarafından yutuldu. Yarın yapılacak açılış töreni ertelendi.

Fotoğraf: DHA (Arşiv)

Paylaş

Zonguldak Kilimli'de inşa edilen sahil yolu dördüncü kez dalgalar tarafından yutuldu, AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın yarın yapacağı açılış ertelendi.

Cumhuriyet'ten Sarp Sağkal'ın haberine göre Kilimli Sahil Yolu, yapım çalışmaları sırasında sık sık dalgalar altında kalan Kilimli Sahil Yolu bir kez daha dalgalar tarafından yutuldu. Yol üzerinde “nazar değdi” denilerek kurban kesilmesinin de doğanın işleyişine bir etkisi olmadı.

Yolun dördüncü kez dalgalar altında kalmasının ardından Erdoğan’ın yarın yapacağı açılış ertelendi. Ertelemenin gerekçesi “hava koşulları” olarak açıklanırken açılış için yeni bir tarih de belirlenmedi.

CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, “Gerekli tedbirler alınmadığı için yolda sürüş güvenliği açısından büyük tehlike var. Yolun yapım tekniği, kullanılan malzemeler yanlış, Sayıştay yargısına intikal eden 40 milyon liralık yolsuzluk iddiaları var. Bu vahim tabloyu Türkiye kamuoyuna getirmemizden sonra, hava muhalefeti gerekçe gösterilerek açılış ertelendi. Böylece bu yolun mevcut haliyle açılamayacağı da AKP tarafından kabul edilmiş oldu" dedi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Irak'ta IŞİD orduya saldırdı: 11 asker yaşamını yitirdi

SONRAKİ HABER

Sermiyan Midyat: Merak buyurmayın, gayet göz önündeyim

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa