21 Ocak 2022 07:29
Son Güncellenme Tarihi: 21 Ocak 2022 13:51

Sermiyan Midyat: Merak buyurmayın, gayet göz önündeyim

Oyuncu Sermiyan Midyat'ın Erhaç Havaalanında gözaltına alındığı bilgisi paylaşıldı. Midyat ise "Merak buyurmayın, gayet göz önündeyim. Harç parası yatmamış vergi dairesine, asayiş berkemal" dedi.

Sermiyan Midyat | Fotoğraf: DHA

Paylaş

Haber ajansları, oyuncu Sermiyan Midyat'ın tiyatro gösterisi için geldiği Malatya'da gözaltına alındığını paylaştı. Midyat ise "Merak buyurmayın, gayet göz önündeyim. Harç parası yatmamış vergi dairesine, asayiş berkemal" açıklamasında bulundu.

DHA, bu akşam tek kişilik tiyatro gösterisini sahnelemek üzere hava yoluyla Malatya'ya gelen Sermiyan Midyat'ın Erhaç Havaalanına inen uçağına gelen polisler tarafından gözaltına alındığını aktardı. Ajans, Midyat'ın hakkındaki bir davayla ilgili ifade vermediği için gözaltına alındığını ve adliyeye götürüldüğünü belirtti.

Midyat, daha sonra konuya dair Twitter hesabından şu açıklamayı yaptı:

"Dostlar, uçakta beni görüp de hayal kuran bir işgüzar dedikodusuyla haber yapan araştırmayıcı gazeteler gözaltına alındığımı yazmış. Merak buyurmayın, gayet göz önündeyim. Harç parası yatmamış vergi dairesine, asayiş berkemal. Akşama Sermiyan Midnight ile gülüşmek üzere Malatya." (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Erdoğan'ın açılışını yapacağı Kilimli sahil yolunu dördüncü kez dalgalar yuttu

SONRAKİ HABER

Danıştay Başsavcılığı: İstanbul Sözleşmesi'nden çekilme kararı hukuka aykırı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa