21 Ocak 2022 12:11

Erdoğan'dan Sezen Aksu'ya: Hz. Adem efendimize kimsenin dili uzanamaz, o dilleri yeri geldiğinde koparmak bizim görevimizdir

Sezen Aksu'yla ilgili isim vermeden konuşan Erdoğan, tehdide varan açıklamasında "Hz. Adem efendimize kimsenin dili uzanamaz. O uzanan dilleri yer geldiğinde koparmak bizim görevimizdir" dedi.

Recep Tayyip Erdoğan | Fotoğraf: DHA

Paylaş

Müzisyen Sezen Aksu'yu 2017'de çıkardığı "Şahane Bir Şey Yaşamak" şarkısı üzerinden hedef alanlar arasına AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı. Tehdide varan bir açıklama yapan Erdoğan, "Hz. Adem efendimize kimsenin dili uzanamaz. O uzanan dilleri yeri geldiğinde koparmak bizim görevimizdir" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını Büyük Çamlıca Camisi'nde kıldı. Erdoğan Sezen Aksu'ya ilişkin sözlerini namaz sonrası cemaate seslendiği mihraptan dile getirdi.

"O DİLLERİ KOPARMAK GÖREVİMİZ"

Erdoğan mihrapta yaptığı konuşmada şunları söyledi:

"Hakaretlerin bini bir para. Bütün bunların karşısında dimdik duracak olanlar sizlersiniz. Hz. Adem efendimize kimsenin dili uzanamaz. O uzanan dilleri yeri geldiğinde koparmak da bizim görevimizdir. Havva validemize kimsenin dili uzanamaz. Onlara da had bildirmek bizim görevimizdir." (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Kazakistan’da petrol işçilerinin ‘kamulaştırma’ talebi sürüyor

SONRAKİ HABER

Bir tekstil işçisi yazdı: Asgari ücretin üçte biri faturalara

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa