11 Mart 2022 18:02

Yeni Türkü'nün 22 farklı sesten "Zamansız" şarkıları dinleyici ile buluştu

Farklı tarzdaki 22 müzisyenin Yeni Türkü şarkılarını yorumladığı saygı albümü niteliğindeki “Yeni Türkü Zamansız”, Pasaj Müzik etiketiyle sevenleriyle buluştu.

Yeni Türkü'nün 22 farklı sesten "Zamansız" şarkıları dinleyici ile buluştu

Yeni Türkü'nün "Zamansız" albüm kapağı

Yeni Türkü’nün en sevilen şarkılarının 22 müzisyen tarafından yeniden yorumlandığı “Yeni Türkü Zamansız” albümünde “Fırtına”, “Yeşilmişik”, “Karanfil”, “Yağmurun Elleri” ve “Olmasa Mektubun” gibi şarkılar bulunuyor.

Şu ana kadar Melek Mosso “Karanfil”, Hayko Cepkin “Destina”, Sura İskenderli “Sezenler Olmuş”, Cem Adrian “Çember”, Buray “Aşk Yeniden”, Mabel Matiz “Nerelere Gideyim”, Emir Can İğrek “Gurbete Kaçacağım”, Sıla “Fırtına”, son olarak da Sena Şener “Dönmek” ve İkiye On Kala “Resim” dinleyicisiyle buluştu.

Athena, Bora Duran, Can Gox, Ceylan Ertem, Ecem Erkek, Edis, Gaye Su Akyol, Kalben, Kenan Doğulu, Mehmet Erdem, Mert Fırat ve Pamela ise yorumlarıyla albüme katılan diğer isimler arasında yer alıyor. (KÜLTÜR SERVİSİ)

EVRENSEL'İNMANŞETİ

İşçiye, düşman hukuku

İşçiye, düşman hukuku

Patronların yüzde 30 zam dayatmasına karşı yayılan grevleri engellemek için adeta düşman hukuku uygulanıyor: Besleme basın devreye sokuldu, valilik eylemleri yasakladı, e-devletten sendika üyeliği engellendi, işçilerin önüne polis-jandarma barikatı çekildi, gözaltılarla gözdağı verildi… Hiçbirinden sonuç alınamayınca ‘suç icadı’yla BİRTEK-SEN Başkanı Mehmet Türkmen tutuklandı.

BİRİNCİSAYFA
SEFERSELVİ
16 Şubat 2025 - Sefer Selvi

Evrensel'i Takip Et