20 Mart 2022 09:23

Kemal Kılıçdaroğlu: Sizin gücünüzden korkuyor, korktuğu için "giderlerse gitsinler" diyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın doktorlara "Gidiyorlarsa gitsinler" sözlerini atıfla "Birileri sizin gücünüzden korkuyor. Korktuğu için şunu söylüyor: ‘Giderlerse gitsinler" dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu | Fotoğraf: DHA

Paylaş

"Güç Sende, Senin Elinde" Gençlik Çalışması Lansmanı'nda konuşan Kemal Kılıçdaroğlu, "Birileri sizin gücünüzden korkuyor. Korktuğu için şunu söylüyor: ‘Giderlerse gitsinler.’ Ama sizin şunu söylemeniz gerekiyor: ‘Hayır; biz gitmeyeceğiz, seni göndereceğiz’ demeniz gerekiyor" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Güç Sende, Senin Elinde" Gençlik Çalışması Lansmanı'na katıldı.

Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın doktorlar için "Gidiyorlarsa gitsinler" sözlerini atıfla "Birileri sizin gücünüzden korkuyor. Korktuğu için şunu söylüyor: ‘Giderlerse gitsinler.’ Ama sizin şunu söylemeniz gerekiyor: ‘Hayır; biz gitmeyeceğiz, seni göndereceğiz’ demeniz gerekiyor" dedi.

Kılıçdaroğlu'nun satırbaşlarından öne çıkanlar:

"Yüzyıl içinde bu ülkede başbakanlar, bakanlar, fidan gibi gençler asıldı. Bu yüzyılda artık cumhuriyetimizi demokrasi ile taçlandırmak istiyoruz. Bunu yapacak olanlar gençler. Sizler değiştireceksiniz."

"Birileri sizin gücünüzden korkuyor. Korktuğu için şunu söylüyor: ‘Giderlerse gitsinler.’ Ama sizin şunu söylemeniz gerekiyor: ‘Hayır; biz gitmeyeceğiz, seni göndereceğiz’ demeniz gerekiyor."

"Şunu unutmayın, her biriniz politik arenanın içindeyseniz eleştiriden korkmayacaksınız. Bir politikacının alkıştan çok eleştiriye ihtiyacı vardır. Benim görmediğimi başkası görebilir, benim duymadığımı başkası duyabilir. Eleştiri, hatayı tekrar etmeme açısından son derece önemlidir."

"Siz alanda çalışırken CHP'ye ilişkin eleştiriler de gelecektir. Hemen itiraz etmeyin. Bizim katılmayacağımız bir şey olsa da 'haklısın' demeniz lazım. Eksiğimiz var mı? Evet var. Vatandaş bizi eleştiriyorsa ve bizim inanmadığımız bir eleştiri geliyorsa kabahat bizde. Biz ona kendimizi anlatmadık." (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Van ve bazı bölge kentlerinde Newroz coşkusu

SONRAKİ HABER

ORÇEV: Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı mahkeme kararlarını önemsemiyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa