03 Nisan 2022 13:40

Eski eşini pompalı tüfekle yaralayan erkek serbest bırakıldı

Antalya'da hamileliği sırasında şiddet uyguladığı Güllü Akman'ı kendisinden boşandıktan sonra pompalı tüfekle yaralayan O.D. serbest bırakıldı. 5 ameliyat geçiren Akman bileğini hareket ettiremiyor.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Antalya'da hamileliği sırasında şiddet uyguladığı eşi Güllü Akman'ı (25) kendisinden boşandıktan sonra pompalı tüfekle yaralayan O.D. (25) serbest bırakıldı. Sağ kolundan uzanan sinirleri kopan ve 5 kez ameliyat geçiren Akman, bileğini hareket ettiremiyor, parmaklarını his kaybı yaşıyor.

DHA'dan Alparslan Çınar'ın haberine göre kentte özel bir hastanede tıbbi sekreter olarak çalışan Güllü Akman, 17 Ekim 2020'de evlendiği O.D.'den evliliğin ilk haftalarında hem psikolojik hem fiziksel şiddet görmeye başladı. 7 aylık hamile olduğu sırada bile şiddet gören Güllü Akman, 15 Haziran 2021'de O.D. tarafından evden atıldı. Muratpaşa ilçesinde yaşayan ailesinin yanına yerleşen Akman, bir daha geri dönmedi ve boşanma davası açtı. 17 Kasım 2021'de şiddet faili O.D.'den boşandı.

POMPALI TÜFEKLE YARALADI, SERBEST BIRAKILDI

O.D., 30 Ocak'ta saat 06.00 sıralarında Akman'ın ailesiyle birlikte yaşadığı eve geldi. Kapıyı açan Güllü Akman'ı başına silah yararak tehdit etti. Ardından da kapıyı kapatmaya çalışan Akman'a pompalı tüfekle ateş etti.

Sağ kolundan ve omuzundan ağır yaralanan Güllü Akman hastaneye kaldırıldı. Akman'ın koldan uzanan sinirlerinin koptuğu belirlendi.

Gözaltına alınan O.D. ise serbest bırakıldı.

5 KEZ AMELİYAT OLDU

Hastanedeki tedavisi süren ve 5 kez ameliyat olan Akman'ın kolundaki dikiş yaraları hâlâ iyileşmedi. Sinir kopması nedeniyle sağ bileğini hareket ettiremeyen ve parmaklarıyla birlikte kolunda da his kaybı başlayan Güllü Akman, 5 ameliyata 70 bin lira ödedi. Senetle borçlanılan 70 bin lirayı ödeyecek güçleri olmayan Akman ailesi, şimdi de 100 bin liralık yeni bir ameliyat ile karşı karşıya kaldı.

"KIZIMA SARILMAK İSTİYORUM"

Mikrocerrahi tedavisine ihtiyacı olduğunu ve 6'ncı ameliyatının 100 bin lira olduğunu belirten Güllü Akman, "Dayanılmaz acılar yaşadım. Sağ bileğim çalışmıyor. Kolumda his kaybı da başladı. Yeniden hareket ettirebilmem için kopan sinirlerin dikilmesi gerekiyor. 100 bin lira istediler. Gücümüz önceki 5 ameliyatın 70 bin liralık masrafını dahi karşılayamadı. Babam senetle tüm borcu üzerine aldı. Son ameliyatı da olup iyileşerek kızıma sarılmak istiyorum" dedi.

Etiler Mahallesi Muhtarı Nesrin Kuş, 8 Nisan için ameliyat tarihi alındığını, doktorların biraz daha zaman geçerse sinirlerin tamamen öleceğini söylediğini belirterek "Genç kızımız bir çocuk annesi. 7 aylık kızına sarılabilmesi ve hayatına devam edebilmesi için 100 bin lira gerekiyor. Hızlı bir şekilde bu parayı toparlamamız lazım" diye konuştu. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Bizi sefalet ücretine mahkum ettiler

SONRAKİ HABER

IŞİD'in infaz ekibinde olduğu iddia edilen sanık hakkında 15 yıl hapis cezası istendi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa