18 Nisan 2022 08:47
/
Güncelleme: 12:04

Bulgaristan sınırında soyulup geri itilmiş 187 mülteci bulundu

Kırklareli'de janarma ekiplerinin devriyesi sırasında kıyafetleri ve değerli eşyaları alınıp Bulgaristan sınırına geri itilmiş 187 mülteci bulundu.

Bulgaristan sınırında soyulup geri itilmiş 187 mülteci bulundu

Fotoğraf: DHA

Kırklareli İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin Kofçaz ilçesinde Bulgaristan sınırı bölgesindeki devriye sırasında bazıları yarı çıplak halde 187 mülteci bulundu.

Afganistan, Suriye, Fas, Tunus ve İran uyruklu mültecilerin çoğunun üstlerinin çıplak ve ayakkabısız oldukları görüldü. Mülteciler, Bulgaristan polisi tarafından darbedilip değerli eşyaları alındıktan sonra Türkiye’ye geri itildiklerini söyledi.

Bulgaristan'dan geri itilen mülteciler

Fotoğraf: DHA

DHA'nın haberine göre mülteciler, Yunanistan’dan Bulgaristan’a geçtiklerini aktardı. (HABER MERKEZİ)

EVRENSEL'İNMANŞETİ

Bütün toplum heybede

Bütün toplum heybede

Emekçileri bastırmak için grevler yasaklandı. “İç cepheyi tahkim” denilerek her kesimden siyasetçi, gazeteci ve aydına yönelik sabah operasyonları, tutuklamalar ve akılalmaz gerekçelerle açılan davalar sürüyor.

BİRİNCİSAYFA
SEFERSELVİ
BİRTEK-SEN Genel Başkanı Mehmet Türkmen sendikacılık yaptığı için tutuklandı.

Evrensel'i Takip Et