Boğaziçi Üniversitesi akademisyenleri 328. kez rektörlük binasına sırtlarını döndü
Boğaziçi Üniversitesi akademisyenleri haftanın her iş günü olduğu gibi bugün de #KabulEtmiyoruzVazgeçmiyoruz diyerek arkalarını 328. kez rektörlük binasına döndüler.
İLGİLİ HABERLER
Boğaziçi Üniversitesi akademisyenleri 276’ncı kez sırtlarını rektörlüğe döndü
Boğaziçi Üniversitesi akademisyenleri 303. kez sırtlarını rektörlüğe döndü
Boğaziçi Üniversitesinde direnişin 69. haftasına girildi.
Direnişin 479. Günü, Naci İnci’nin ilgili kurullarının hiçbiri muhatap alınmadan, kurum iradesi hiçe sayılarak şeffaf olmayan bir şekilde Boğaziçi Üniversitesine rektör olarak atanmasının iki yüz kırk dördüncü, 30 Temmuz günü gerçekleştirilen destek oylamasında akademisyenlerin yüzde 95 oranında rektör adaylığına karşı olduğu açıklanan İnci’nin Matematik Bölümü tam zamanlı öğretim üyesi Mohan Ravichandran’ı hiçbir gerekçe göstermeden dönem ortasında görevden almasının ise yüz altmış üçüncü günü.
Boğaziçi Üniversitesi akademisyenleri haftanın her iş günü olduğu gibi bugün de 12:15’te #KabulEtmiyoruzVazgeçmiyoruz diyerek arkalarını 328. kez rektörlük binasına döndüler.
Akademisyenler nöbet boyunca ellerinde “Kabul Etmiyoruz” “Vazgeçmiyoruz” ve “Özerk, Özgür, Demokratik Üniversite” yazan dövizler taşıdılar. (HABER MERKEZİ)
Evrensel'i Takip Et