Renault fabrikasında bir kez daha üretim durdu
Bursa’da faaliyet gösteren otomotiv devlerinden Oyak Renault, 9 Mayıs’a kadar bazı bölümlerde üretime ara verildiğini duyurdu. Gerekçe olarak parça tedarik sorunu gösterildi.
![Renault fabrikasında bir kez daha üretim durdu](https://www.evrensel.net/upload/dosya/162177.jpg)
Fotoğraf: DHA
İLGİLİ HABERLER
![Renault işçisinden Türk-İş’e: Sözde işçi sendikası ama işçinin olmadığı 1 Mayıs’ı kutluyorlar](https://www.evrensel.net/images/840/upload/dosya/119485.jpg)
Renault işçisinden Türk-İş’e: Sözde işçi sendikası ama işçinin olmadığı 1 Mayıs’ı kutluyorlar
![Bursa'daki Renault fabrikasında bir kez daha üretim durdu](https://www.evrensel.net/images/840/upload/dosya/207088.jpg)
Bursa'daki Renault fabrikasında bir kez daha üretim durdu
![Renault fabrikası bir kez daha üretimi durduracak](https://www.evrensel.net/images/840/upload/dosya/162177.jpg)
Renault fabrikası bir kez daha üretimi durduracak
![Renault'da üretime ara, TOFAŞ'ta işsizlik kaygısı](https://www.evrensel.net/images/840/upload/dosya/111951.jpg)
Renault'da üretime ara, TOFAŞ'ta işsizlik kaygısı
Bursa’da faaliyet gösteren otomotiv devlerinden Oyak Renault, tedarik sorunu gerekçesiyle 9 Mayıs’a kadar üretimin durduğunu duyurdu.
Fabrika tarafından işçilere yapılan bilgilendirmede, “Dünya otomotiv sektörümü etkileyen elektronik bileşenlerin tedarik sorunu nedeniyle üretim planlamamızda değişiklikler yapmak zorunda kalıyoruz. Araç fabrika direktörlüğü departmanlarında, ilgili yan birimlerde ve buna paralel olarak şasi montaj, batarya montaj, hatlarında 18. hafta üretim yapılmayacak olup, 9 Mayıs pazartesi günü saat 00.00 itibari ile üretim başlayacaktır. MM11 motor montaj, MM85 motor montaj, vites kutusu kutusu montaj hatlarında ve dökümhane departmanında 18. hafta üretim yapılmayacak.” ifadeleri yer aldı. (Bursa/EVRENSEL)
Evrensel'i Takip Et