6 Mayıs 2022 12:09

Halis Yılmaz’ın babası Muammer Yılmaz: Davamızdan vazgeçmeyeceğiz

Büyük Coşkunlar Havai Fişek Fabrikası’nda yaşamını yitiren Halis Yılmaz’ın babası Muammer Yılmaz, "duruşmalardaki hal ve hareketler" nedeniyle sanık Yaşar Çoşkun'un avukatı tarafından şikayet edildi.

Halis Yılmaz’ın babası Muammer Yılmaz: Davamızdan vazgeçmeyeceğiz

Fotoğraf: Evrensel

Büyük Coşkunlar Havai Fişek Fabrikası’nda yaşamını yitiren Halis Yılmaz’ın babası Muammer Yılmaz hakkındaki şikayet nedeniyle ifade vermeye gitti.

Sanık Yaşar Coşkun’un yeğeni ve avukatı olan Av. Abdullah Tekneci, Muammer Yılmaz’ın "duruşmalardaki hal ve hareketler" nedeniyle hakkında şikayette bulunduğunu ifade eden Muammer Yılmaz, “Bu şikayetin nedeni bizleri sindirmek korkutmak ve davadan vazgeçirmek amaçlı olduğunu düşünüyoruz. Bu vesileyle bir kere daha ifade edelim davamızdan vazgeçmeyeceğiz.” dedi.

(Sakarya/EVRENSEL)

Evrensel'i Takip Et